Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Møbler

Billige Sofaer for en koselig & lekker stue

4338 stk produkter
Viser 24 av 4338 produkter
1
...
181

Populære filtreringer

Kom innom Chilli og ta en titt på vårt store utvalg av sofaer! Her finner du garantert en sofa som passer inn i din stue og ditt hjem. Velg og vrak blant moderne, klassiske og billige sofaer, alle av god kvalitet og med høy stilfaktor. Vi har en mengde ulike farger, stiler, materialer og modeller slik at du skal kunne finne noe som føles skreddersydd til akkurat deg og dine behov. Velg din sofa med omhu, da den er et møbel som du skal være fornøyd med i mange år framover. 

Stort utvalg med en sofa til alle

I vårt utvalg av sofaer kan du finne stor variasjon og kan dermed velge den perfekte varianten for ditt hjem. Velg blant modeller som sovesofa, divansofa, 2-4-seter sofa, hjørnesofa eller sofa med hjul og velg den sofaen som passer dine behov og din smak best. Blant våre mange serier har vi de umåtelig populære Howard- og Chesterfieldsofaene, begge med tidløs og elegant stil. Du kan også velge en modell som er rettere og eller føles mer moderne. Tenk også på hvilken dybde du foretrekker, noen liker best en sofa med ekstra dybde, mens andre helst vil kunne sitte rett opp. Dette gjelder også rygghøyden, velg om du vil ha en med ekstra høy rygg som du kan hvile hodet mot eller som du kan komplettere med nakkeputer. Rygg- og dybdemål samt andre spesifikasjoner finner du under hver enkelt sofa. Velg også om du vil ha en modell i skinn eller hvorfor ikke en sofa i fløyel? En sofa i skinn kan være svært praktisk om du for eksempel har småbarn eller husdyr da skinn er meget lett å tørke av og holde rent. En fløyelssofa krever en anelse mer vedlikehold, men er på den andre siden svært dekorativ. Så om du vil ha et lekkert og dekorativt møbel i stuen er det en kanskje en slik du bør se på. Vi har sofaer med slitesterkt stoff som skal holde i mange år. Hvilket materiale og hvilken farge du velger, er helt og holdent opp til deg og hva du liker best. 

Hyggelige rom

I stuen skal du kunne nyte herlige øyeblikk enten du er helt alene og/eller sammen med familie og venner. Det er viktig å finne en sofa som kan hjelpe deg med å få det meste ut av ditt liv i hjemmet. Har du en romslig stue eller selskapsrom kan en sofagruppe eller to sofaer mot hverandre være en hyggelig løsning, ikke bare for innredningen, men også for den koselige atmosfæren som det skaper. I en behagelig møbelgruppe oppstår det nemlig et naturlig og hyggelig samtalemiljø som virkelig kan heve kvaliteten på din hverdag. Dette herlige miljøet kan du skape selv om du har en mindre stue ved å kombinere en sofa og lenestol som du bare stiller mot hverandre. 

Bortsett fra muligheten til å skape hyggelige rom, kan du også velge sofa av mer praktiske årsaker. For deg med små barn eller husdyr kan en variant med avtagbart trekk være en god idé. På denne måten blir det lettere å holde møbelet rent, da du enkelt kan få av sofatrekkene og slenge de til vask ved behov. Har du lite plass i stuen, kan vi anbefale at du tar en kikk på en sofa med oppbevaring. På Chilli har vi flere slike sofaer som passer utmerket for deg som like fiffige løsninger. Utnytt rommet under seteputene til oppbevaring av for eksempel dyner, pledd og puter som ikke brukes, så sparer du mye plass i garderobene.  

Gi innredningen et siste hånd på verket 

Når du har valgt den sofaen som er helt rett for deg, kan du sette prikken over i-en på innredningen med noen flotte puter. Med puter blir dine møbler både lekrere og behageligere. Velg selv om du vil ha puter med farge og mønstre eller noen med mer nøytrale toner og bytt dem ut hver sesong dersom du ønsker det. Ta en titt på Chillis mange trendy pynteputer. Du kan jo også komplettere med et sofabord eller et teppe som hjelper til med å ramme inn din sofagruppe. Ikke glem å ta en kikk på disse små, men svært viktige detaljer til stuen. 

Å kjøpe sofa på nettet

På Chilli finner du et enormt utvalg av sofaer. Når du har bestemt deg for en modell kan du enkelt og smidig bestille møbelet online i vår butikk. Vi leverer deretter varene dine helt hjem til deg og dersom du ikke blir fornøyd med din nye sofa, har du 14 dagers angrerett. Å kjøpe sofaer på nettet kan knapt bli smidigere enn når du gjør det på Chilli. Chilli har dessuten 12 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.