Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Oppbevaringsmøbler

Skjenker

1300 stk produkter
Viser 24 av 1300 produkter
1
...
55

Populære filtreringer

Her har vi samlet vårt utvalg av skjenker i forskjellige stiler og utførelser, sånn at du skal kunne finne den skjenken som passer ditt hjem og din innredning best. Våre skjenker og sideboards er laget i et slitesterkt materiale som holder en høy kvalitet, og du kjøper de til et veldig bra priser. Du bestiller din skjenk raskt og enkelt online i webbshoppen, og med levering til hjemmet er din skjenk snart på plass hos deg. Oppdag vårt sortiment av vakre skjenker til ulike smaker og finn favoritten som passer deg og ditt hjem!

Oppbevar dine eiendeler på et innbydende sett

Skjenker er oppbevaringsmøbler som er like smarte som de er fine. En skjenk passer like bra på soverommet som i gangen, stuen eller i noen av hjemmets andre rom der du vil ha et møbel som både er praktiske og dekorative. I en skjenk har du skuffer og skap, med andre ord gode oppbevaringsmuligheter, og den øverste siden av en skjenk kan både brukes til å dekorere med pyntegjenstander og som en smart avlastningsplass. Det er du selv som bestemmer hvordan du vil bruke din skjenk. Hos oss kan du velge fra et bredt utvalg av skjenker og sideboards i ulike utførelser, størrelser og stiler sånn at du kan finne en som passer deg og dine behov. Her finner du alt fra en liten skjenk med et enkelt formspråk, til et praktfullt sideboard med godt om oppbevaringsplass. Vi tilbyr skjenker, buffer og sideboards i ulike materialer, alt fra vakre treslag som eik, bjørk og valnøtt til trendy skjenker med topplate i marmor eller betongmønster av laminat. For deg som er ute etter det lille ekstra så tilbyr vi skjenker med belysning, en luksuriøs touch som garantert drar til seg imponerende blikk. I vårt store utvalg finnes noe for alle, velg en skjenk som passer til deg og din innredningsstil!

 

Populært komplement til spisestuen

Søker du etter et fint oppbevaringsmøbel å matche med spisegruppen din? Da har du kommet helt rett! En skjenk forsyner deg med velbehøvelig oppbevaringsplass til serviser, porselen og mye mer, og hos oss på Chilli finner du skjenker og buffer i forskjellige stiler og farger. I vår meny på venstre side kan du filtrere fram en som oppfyller dine kriterier. Kanskje er du ute etter en skjenk i en viss stil, som en landlig eller en rustikk, eller kanskje en skjenkvitrine med en sann vintagefølelse? Eller leter du kanskje etter en moderne skjenk med belysning, eller et trendy sidebord med en topplate av marmor? Med våre filtervalg kan du enkelt finne din favoritt.

 

Sideboards og skjenker online

Hos oss på Chilli kan du kjøpe skjenker og sideboards som er designet. Vi har et stort utvalg av skjenker og sideboards fra flere av de ledende møbelprodusentene. Vår utvalg av skjenker tilbyr:

  • Bra kvalitet 
  • Bra prisnivåer
  • Stort sortiment å velge blant
  • Ledende produsenter
  • Lave fraktkostnader
  • Levering til hjemmet

Om du er ute etter en TV skjenk til stuen så finner du vårt store utvalg av fine og praktiske TV-benker her. Har du spørsmål om våre produkter eller om ditt kjøp er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg!