Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Om oss

Chilli - fra familiebedrift til stilig interiørgigant

Lidenskap for møbler og interiørdesign

Historien om Chilli går helt tilbake til 2002. Året da Jack Moell sammen med sine to sønner Thomas og Mattias grunnla selskapet Moells Glas & Porslin AB. Den Gøteborg-baserte familiebedriften ble en realitet da Jack solgte det velkjente porselenet- og glasskjeden Cervera. Med fokus på møbler og interiørdesign fra alle verdenshjørner, ønsket Moell-familien å inspirere Sverige til å sette farge på hjemmene sine. 

En reise med styrkende utfordringer

2011 byttet Moells Glas & Porslin AB navn til Chilli og utvidelsen startet virkelig. Chilli åpnet 3-4 nye butikker årlig og e-handel startet, et konsept som ble satt pris på av kundene. Men som i andre gode fortellinger, ventet uventede utfordringer. Suksessen til det veletablerte varemerket opphørte og i 2015 gikk Chilli, dens 23 butikker og e-handel, konkurs.

Kort tid etter kjøpte TM Helsingborg AB varemerket Chilli, e handel og de seks mest lønnsomme butikkene. Ambisjonen var å sette e-handel i søkelyset og la den være hjørnesteinen i det nye konseptet, noe som fortsatt står i dag. I dag går TM Helsingborg AB under navnet Home Furnishing Nordic AB, en av Nord-Europas største e-forhandlere innen møbler og boliginnredning.

Stilige møbler for ethvert hjem

Den nye forretningsmodellen har igjen gjort Chilli til en fremtredende aktør innen møbler og boliginnredning. I dag tilbys stilige møbler på nett til rimelige priser pakket på en nøktern, smakfull og personlig måte. Velkommen til å bli inspirert og innrede hjemmet du drømmer om.

Last ned historien vår HER
 

Det er både trygt og sikkert å handle fra Chilli:

  • Alle priser på hjemmesiden er inkludert moms.
  • Vi tar inn kvalitetsprodukter fra sertifiserte leverandører.
  • Alt vi selger, har vi selv testet og godkjent.
  • Vi har mulighet til å frakte produktene hjem til deg.
  • Vi tilbyr sikre betalingsalternativer.

Firmainformasjon:
Home Furnishing Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556780-9685
Momsnummer: 825 555 862 MVA
Styre: Jessheim

Postadresse:
c/o BDO AS
Furusethgata 10
2050 Jessheim

Kontakt oss:
Telefon: 23 96 02 69
Kontakt vår kundeservice.