Hillerstorp

Viser 623 stilsikre produkter
brandCarousel

Hillerstorp – Skandinavias største produsent av hagemøbler.

Som Skandinavias største produsent av hagemøbler og med stolte tradisjoner siden 30-tallet er Hillerstorp virkelig en av markedets “oldies”. Sortimentet er utviklet for å tilby deg stabile, velkonstruerte produkter som dekker alle dine behov av både inne- og utemøbler – For alle rom, for alle individer. Hillerstorp tilbyr også for eksempel paviljonger, parasoller og putekasser. Mange av disse produktene produseres lokalt i deres toppmoderne fabrikk i Småland. Moderne produksjon, tidløs design.

Kampanje

Skap en fantastisk uteplass med hagemøbler fra Hillerstorp

Hillerstorp hagemøbler passer utmerket for deg som vil ha både stil og kvalitet i innredningen på uteplassen – uansett om det er en hage, altan eller balkong.

Hagemøblene er laget i moderne og populære materialer som blant kunstrotting. Det er et bra valg for deg som ikke vil bruke mye tid på å gjøre rent hagemøblene. Kunstrotting er et materiale som er både vær- og UV-bestandig. Det krever ytterst lite vedlikehold og du kan bare tørke av hagemøblene med en fuktig klut for at de skal holde seg fine og beholde glansen.

Et sterkt varemerke som tilbyr prisgunstige hagemøbler som utekjøkken, paviljonger, puter, solsenger og utebord – alt for at du skal få en deiligere sommer. Et varierende og bredt sortiment av smakfulle hagemøbler i forskjellige farger, former og utførelser.

Bygg din egen uteplass

Det store sortimentet av hagemøbler gjør det mulig for deg å skape en uteplass helt på dine vilkår og ønsker. Velg om du vil ha et utekjøkken og komplettere med hagemøbler som utebord og utestoler. Hvis du vil ha en bra plass å sole deg på finnes det ikke noe bedre sted enn i en prisgunstig solstol eller i en solseng fra Hillerstorp. Sett litt farge på uteplassen ved å skaffe stilrene puter i forskjellige farger og bli beskyttet fra solen med en stilren og funksjonell paviljong eller pergola.

Uendelige muligheter med Hillerstorp – et selvklart valg for deg som vil skape den uteplassen du alltid har drømt om.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kategori
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje