Comfort Garden

Viser 1973 stilsikre produkter
brandCarousel

Comfort Garden – utemøbler av ypperste klasse

Comfort Garden er et av Sveriges toppselgende varemerker innen hagemøbler. Det er blant annet Comfort Garden som produserer vår Bahamasserie som har moduler og som har blitt en stor trend de siste årene. Tanken med Comfort Garden er å gjøre det enkelt å slappe av og omgås på uteplassen – på verandaen, i hagen eller på balkongen.

To gjengangere i Comfort Gardens produkter er kunstrotting og aintwood - materialer som først og fremst brukes for deres kvalitet, stabilitet og er derfor egnet for utemiljøer. Møbler av kunstrotting kan for eksempel stå ute året rundt - nettopp en av grunnene til at de er så populære.

Kampanje

Comfort Garden – hagemøbler av beste kvalitet


I vårt sortiment av hagemøbler fra Comfort Garden finner du hundrevis av hagemøbler med ulike design og funksjoner der alle har en sak felles – de holder høy kvalitet, er prisgunstige og veldig fine! Med hagemøbler fra Comfort Garden blir din veranda eller hage sommerens høydepunkt sånn at du kan nyte late dager i solen!


Fullende uteplassen med solbeskyttelse


Med solbeskyttelse kan du nyte hagemøblene enda lenger, også på sommerens varmeste dager. Løft din uteplass med en prisgunstig parasoll fra Comfort Garden. Velg mellom en mengde ulike størrelser og farger.


Forlenge levetiden på dine hagemøbler med møbelbeskyttelse


Dine hagemøbler står mange ganger ute året rundt. Ved å bruke møbelbeskyttelse når du ikke bruker hagemøbler minsker du risikoen for slitasje, holder dem fine lenger og forlenger livslengden! Velg mellom en mengde ulike møbelbeskyttelse fra Comfort Garden. Ved å skaffe en stilren puteboks beskytter du også dine puter fra å bli våte og skitne. Puteboksene finnes i ulike materialer, blant annet kunstrotting og er like fine som de er praktiske.

Hagemøbler i kunstrotting fra Comfort Garden


Kunstrotting er materialer gjort på kunstfiber og er derfor veldig slitesterkt og værbestandig. Det kreves veldig lite vedlikehold og trenger bare å rengjøres noen få ganger i året. Det er noen av årsakene til at kunstrottingmøbler så populære.


Bestill dine favoritter fra Comfort Garden online hos oss på Chilli, allerede i dag!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Grilltype
Funksjon
Stil
Pris
Utseende
Kategori
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje