Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Møbler

Finn et bord som passer ditt hjem

9282 stk produkter
Viser 24 av 9282 produkter
1
...
387

Populære filtreringer

Et bord er et av de viktigste møblene i hjemmet. Vi har et stort sortiment av bord i ulike modeller. Det betyr at du raskt og lett kan finne et bord som passer akkurat ditt hjem og din innredning. Vi har samlet sammen et variert utvalg av modeller. Du finner runde bord, ovale bord, firkantede bord og rektangulære bord. Bordene kan være store eller små, nette og stilrene eller solide og stabile. Finn et spisebord, kjøkkenbord, nattbord, skrivebord, barbord eller sofabord som passer akkurat din innredning ved å titte gjennom vårt sortiment. 

Bord med stilrent design

Bordet er et møbel som brukes så godt som hver dag og er som regel ikke bare til å spise middager på. Det finnes flere typer av bord, fra spisestuebord til hverdagsbord, nattbord, skrivebord, lave bord og sofabord. Hos oss finner du et stort sortiment av framfor alt lave bord og sofabord. De passer utmerket til å bli brukt i stuen, men kan også bli brukt som en egen seksjon i et rom, kanskje matchet med en bekvem lenestol og en leselampe. Begynn med å se igjennom vårt sortiment og fantaser om hvordan det nye bordet kommer til å se ut i ditt hjem. Deretter er det bare å bestille, få hjem bordet og begynne å innrede.

Om du vil ha en stilren og minimalistisk innredning, har vi har flere bord som du kan velge mellom. Våre hvite sofabord, som er laget av marmor og som har understell av metall, passer i de fleste hjem. De passer ekstra godt til å ha ved siden av en lenestol, spesielt om du velger et bord som har en mindre størrelse. Marmorbordene i hvitt gir et eksklusivt inntrykk og vi har ofte også andre modeller fra samme serie, som for eksempel et matchende lampebord eller avlastningsbord. Du kan også finne bord som er laget av tre og har et klassisk, elegant design. Disse passer også godt til de fleste innredningsstiler. Trebordene er vokset, slik at det vakre utseendet skal holde lenge. Med et velplassert sofabord får rommet en innbydende følelse, spesielt om du lykkes med å matche det med resten av innredningen. De passer også utmerket til å bli brukt i andre rom enn stuen. Et sofabord med en fin duk og en plante passer godt til å bli stilt i alle rom, fra soverommet til entreen. Det er en smidig måte å introdusere litt grønt på.

Mengder av lekre bord hos Chilli

Du finner ikke bare ulike typer av bord hos oss. Vi har også flere typer av møbler og dekorasjonsprodukter, som du kan passe på å bestille samtidig. Perfekt når du vil fornye eller forbedre innredningen hjemme. Husk at du alltid kan spørre oss eller leter etter svar i vår database om det er noe du lurer på.