Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Bord

Klaffebord

9 stk produkter
Viser 9 av 9 produkter

Om du har behov for mer bordplate, men ikke vil at bordet skal ta opp så mye plass når du ikke sitter ved det, er et klaffebord eller et spisebord med ileggsplate en veldig smidig løsning. Det passer godt for deg som av og til vil kunne gjøre bordet større - perfekt når det kommer gjester, eller helt enkelt bare når du vil kunne dekke mye på bordet. Her har vi samlet vårt sortiment av klaffebord og spisebord med ileggsplate, i ulike stiler og størrelser og til veldig gode priser. Finn det som passer deg, din stil og dine behov best.

Innred smart med et klaffebord

Et klaffebord har mange fordeler, men den største fordelen er at det kan tilpasses størrelsesmessig etter behov. Perfekt for deg som bor lite og trangt, eller for deg som bare vil innrede veldig smart! I stunder der du ønsker mer bordplate eller vil gjøre plass til flere personer ved spisebordet feller du bare enkelt opp ditt klaffebord i oppstilt posisjon. I vårt sortiment finner du ileggsplater, klaffebord og sammenleggbare bord i en mengde ulike størrelser og modeller som passer til forskjellige behov og boforhold. Vi tilbyr alt fra smale klaffebord med bordplater som enkelt kan felles ned mot bena for optimal plass, til forlegningsbare bord som med hjelp av en ekstra klaff kan forlenge bordplata og gjøre plass til flere middagsgjester. For en person som bor veldig trangt kan et smalt klaffebord være et perfekt valg ettersom det kan gå fra å være veldig lite i nedfelt posisjon, til å få plass til 4 personer. Dens plassbesparende konstruksjonen gjør den også til et ypperlig alternativ til leiligheter uten kjøkken, der for eksempel kjøkkenbordet må plasseres i stuen. Kort og godt, om du vil ha et bord med veldig fleksible bruksområder kommer et uttrekkbart bord til sin rett. For deg som leter etter et forlengningsbart spisebord med ileggsplate så finner du disse i vårt utvalg av spisebord og kjøkkenbord.

 

Uttrekkbart bord i forskjellige stiler

I vårt sortiment finner du uttrekkbare og utfellbare klaffebord i en mengde ulike utførelser og stiler. Når man nevner ordet klaffebord er det vanlig at mange forestiller seg et enkelt og stilløst trebord, men det vil vi endre på! Hos oss på Chilli vil vi bevise at klaffebord er fullt mulig å velge for personer med et stort interesse for innredning også. Vi har samlet et stort utvalg av uttrekkbare bord i forskjellige materialer og stiler som passer inn i alle hjem, uansett innredningsstil. Her finner du alt fra tidløse klaffebord i tre med vakkre bordplater i eik, skandinavisk hvit eller svartlakkerte klaffebord, til moderne uttrekkbare bord med bordplate i betong. Finn din favoritt i vårt sortiment av klaffebord til ulike smaker og stiler! Du bestiller enkelt ditt klaffebord online på hjemmesiden, og med levering til hjemmet. Gjør spiseplassen din komplett gjennom å komplettere med stoler fra vårt brede utvalg av fine stoler i ulike modeller og design.    

 

Perfekt kjøkkenbord til sommerhytten

Sammenleggbare bord er et praktisk og bra alternativ som et møbel i sommerhytten, ikke minst ettersom de hjelper til å spare på plassen. Uansett størrelse på sommerhytta så kan et klaffebord være et optimalt valg, takket være dens fleksibilitet og egenskaper til å tilpasse størrelsen. Vi på Chilli hjelper deg å innrede fint og smart, uansett om det gjelder den lille studentleiligheten, huset eller sommerhytten.