Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Avlastningsbord & sidobord

Sengebord & nattbord

1252 stk produkter
Viser 24 av 1252 produkter
1
...
53

Populære filtreringer

Sengebord eller nattbord er en uunnværlig del av ethvert soverom. De er perfekte for å holde viktige ting innen rekkevidde og skape en koselig atmosfære på soverommet ditt. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av sengebord og nattbord som passer til alle stiler og behov. Enten du leter etter et enkelt og praktisk sengebord eller et elegant nattbord i marmor, har vi noe for deg. Vi tilbyr alltid enkel levering og 14 dagers angrerett, slik at du kan være trygg på å finne det perfekte sengebordet for soverommet ditt.

Hvordan velger jeg riktig nattbord?

Når du velger et nattbord, bør du tenke på størrelsen på sengen din og soverommet, samt dine behov. Hvis du har en høy seng, velg et høyere nattbord. Et mindre sengebord kan fungere bra i et lite soverom, mens et større nattbord kan passe godt i et større soverom. Hos Chilli finner du sengebord og nattbord i ulike størrelser for å imøtekomme dine behov. Hvis du trenger ekstra lagringsplass, kan du velge en modell med skuffer eller hyller. Valget av stil og materiale avhenger av din personlige smak og interiørstil.

Hvordan plasserer jeg nattbordene i soverommet mitt?

Det er vanlig å plassere nattbord på hver side av sengen, men det er ikke alltid nødvendig. Hvis du har et mindre soverom, kan ett nattbord være tilstrekkelig, eller du kan velge å ha bare ett nattbord på den ene siden av sengen. Tenk på at det er praktisk å ha nattbord innen rekkevidde fra sengen for bøker, glass og andre ting du kan trenge om natten.

Hvilke stiler av nattbord kan jeg kjøpe hos Chilli?

Chilli tilbyr nattbord i mange forskjellige stiler og materialer. Du kan velge mellom tre, metall, glass og mange andre materialer. Stilene kan variere fra moderne og minimalistisk til mer tradisjonell og rustikk. Du kan velge nattbord som matcher sengen og annet interiør, eller velge et som skiller seg ut og blir en aksent i soverommet ditt.