categoryTopBlock

Hagemøbler

Aktuell hos oss
Grill & utekjøkken
Utendørsoppbevaring
Shopp alle hagemøbler & utemiljø
+10 000stk produkter
SALG

Sommeren er en tid for avslapping, og slappe av i sommer – det gjør du best i dine hagemøbler! Med våre utemøbler kan du nyte sommerens late dager fullt ut. Hos oss finner du hagemøbler i en mengde ulike utførelser. Solstoler, spisegrupper, parasoll, hammock – Hvor sitter du helst i sommer? På Chilli finner du svaret! Våre hagemøbler er holdbare, slitesterke og utvalgte med største omsorg, slik at du kan stole på at møblene holder stilen. På Chilli strever vi også etter å tilby så prisgunstige hagemøbler som bare mulig. Alle har nemlig rett til en deilig og herlig sommer! 

Velkommen til å se deg rundt blant Chillis hagemøbler. Med vår hjelp kan du ta vare på den altfor korte norske sommeren på best mulig måte – og det uten at det behøver å koste spesielt mye. Til den mindre uteplassen, hagestuen/uterommet eller balkongen har vi mange typer av balkonginnredning og balkongmøbler. Her finnes også bekvemme solstoler til late dager i hagen, spisebord og stoler til sommerlige måltider utendørs, parasoll som beskytter deg fra solens stekende stråler og alt annet som kreves for vellykkede sommerdager utendørs. Å ligge og sakte bli vugget i en hammock eller hengekøye og gjøre ingenting, kan ligge blant topp 10 på listen av livets virkelige høydepunkter. Det er en luksus som du fortjener etter et års arbeid og slit, når ferien endelig har kommet.

På Chilli finner du gode sommermøbler i en mengde ulike materialer, farger og utførelser for at du skal kunne finne det som passer deg og din uteplass best. Vi har hagemøbler av tre, kunstrotting, plast eller aluminium. Vi har dessuten en mengde hagemøbler som er nesten helt vedlikeholdsfrie. Kompletter deretter din møbelgruppe til uteplassen med bekvemme puter for ekstra høy komfort og stilfaktor! Nyt sommeren og bestill dine hagemøbler billig og smidig online her i vår nettbutikk!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Med hjul
Varemerke
Høy- og senkbart
Vanntett
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Type
Stablingsbar
Stil
Utseende
Sammenleggbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Dimbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG