Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Hagemøbler & utemiljø

Hagemøbler i plast

512 stk produkter
Viser 24 av 512 produkter
1
...
22

Populære filtreringer

Hos oss på Chilli finner du alltid prisgunstig, fine og behagelige hagemøbler i plast. Hagemøbler i plast er alltid et sikkert valg og har vært populært lenge. La oss hjelpe deg å finne de rette hagemøblene! Om du velger hvite hagemøbler i plast kan du enkelt matche med innredning i annen farge. Vi tilbyr også flere klassiske farger, som svarte og grå. Velger du i stedet utemøbler i farger kan du kombinerer med innredning i jordfarger og naturmateriale, for å skape en myk og stilfull kontrast. Skap din uteplass ut fra din egen innredningsstil med hjelp av våre lekre hagemøbler i plast.   

Hagemøbler i plast – et godt materialvalg

Møbler med et materiale av plast er perfekt til utendørsbruk. Materialet er værbestandig og enkelt å håndtere. Tross det minimale behovet for vedlikehold kan du enkelt rengjøre plastmøblene med spesielle rengjøringsmidler for plast. Det er også enkelt å freshe opp plastmøbler med fine sitteputer eller puter som kan kombineres med matchende parasoller eller paviljonger. Anledningen til at det er en fordel med plastmøbler er på grunn av fleksibiliteten. De er lette, noe som  gjør at de er enkle å flytte mellom de plassene som du velger å ha de på.
 

Ta vare på hagemøblene dine i plast

Det finnes ulike enkle og effektive alternativer for deg som vil at rengjøringen skal skje på bare noen minutter. Å kunne bruke en plastmøbelvaske-spray er en enkel løsning for deg som ikke vil bruke mye tid på rengjøring av møblene dine, men ønsker å få gjort det så fort som mulig. Et annet sett som fungerer minst like bra er å bruke en lofri klut med vann for å enkelt kunne ta bort smuss eller flekker på hagemøblene dine i plast. Med denne måten beholder du også dine hagemøbler i godt skikk.