Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Hagemøbler & utemiljø

Rotting hagemøbler

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Populære filtreringer

Utendørs møbler i rotting har blitt stadig mer populært de siste årene, og det er lett å forstå hvorfor. Rotting gir en naturlig og avslappet følelse til hagen eller uteplassen, samtidig som møblene er lette og komfortable å bruke. Hos Chilli finner du et stort utvalg av utendørs rottingmøbler, fra klassiske loungemøbler til elegante spisegrupper. Her er det enkelt å skape et trivelig og innbydende utemiljø å nyte.

Hvilket vedlikehold krever utendørs rottingmøbler?

Rottingmøbler er relativt enkle å vedlikeholde og krever ikke mye. Det er viktig å regelmessig rengjøre dem med en myk børste og mild såpeløsning for å unngå at skitt og støv setter seg i materialet. Tørk deretter møblene grundig og la dem tørke i solen. For å forlenge levetiden til rottingmøblene dine, bør du unngå å utsette dem for høy varme eller direkte sollys over lengre perioder.

Kan man bruke rottingmøbler hele året?

Ja, det er mulig å bruke utendørs rottingmøbler året rundt, men det er viktig å huske at de er sensitive for kulde og fuktighet. Hvis du bor på et sted med kalde vintre eller høy luftfuktighet, kan det være lurt å oppbevare møblene innendørs eller under et beskyttende tak når de ikke er i bruk. For å unngå at møblene blir våte eller mugner, bør du også dekke dem til med et møbeltrekk under regnfulle eller fuktige værforhold.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på mine utendørs rottingmøbler?

Når du velger størrelse på utendørs rottingmøbler, er det viktig å tenke på hvordan du vil bruke dem og hvor mye plass du har tilgjengelig. Hvis du for eksempel planlegger å bruke en spisegruppe ofte, trenger du plass til både stoler og bord, samt nok plass til å bevege deg rundt. Hvis du derimot leter etter loungemøbler for avslapning, trenger du ikke like mye plass, men sørg for å ha nok plass til å sitte komfortabelt.