Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Hagemøbler & utemiljø

Utendørsoppbevaring

378 stk produkter
Viser 24 av 378 produkter
1
...
16

Med god og romslig oppbevaring til utendørs bruk kan du enkelt oppbevare verktøy, puter eller lignende uten at de tar plass inne. Utforsk vårt brede utvalg og bestill billig utendørsoppbevaring fra Chilli.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvorfor trenger jeg utendörsoppbevaring?

    Enten du har en stor eller liten hage, er uteoppbevaring godt å ha. Oppbevaringsbokser og putebokser for puter samt oppbevaringsbokser for ulike verktøy er gode alternativer for utendørs oppbevaring. Den er også god å ha om vinteren. Da kan du oppbevare alt verktøyet ditt og lignende uten at det tar skade.
  • Hva bør jeg oppbevare utendørs?

    Ulike typer verktøy, som spader og raker er ting som vi ikke bruker så ofte, men vil ha i nærheten. Legg dem i en oppbevaringsboks slik at du alltid vet hvor du har dem samtidig som de ikke tar plass i garasjen eller verkstedet.
  • Hva skal ikke oppbevares utendørs?

    Sånt som er følsomt for fuktighet og temperaturforskjeller bør ikke oppbevares utendørs, for eksempel elektronikk. Noen møbler og innredninger kan bli fuktskadde, så det er bedre å oppbevare det innendørs i månedene det er fuktig ute. Dette gjelder spesielt møbler og innredning i naturmaterialer.