categoryTopBlock
Utendørsoppbevaring

Puteoppbevaring

121stk produkter
Selv om hagemøblene dine er laget for å tåle uteklimaet, bør du tenke på å beskytte både møbler og puter mot regn og skitt. Ved hjelp av puteoppbevaring & møbelbeskyttelse kan du forlenge levetiden til putene og hagemøblene dine, holde dem flotte og nyte de lengre. Hos oss i Chilli finner du trekk til hagemøblene dine. Du finner også putekasser, som er en fin og praktisk måte å oppbevare putene dine på når de ikke er i bruk. Velkommen til å utforske vårt utvalg og finne puteoppbevaring & møbelbeskyttelse billig online.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger puteoppbevaring?

Når du har bestemt deg for å kjøpe puteoppbevaring, må du tenke på hvilken størrelse og hvilket materiale du ønsker. Vil du matche loungegruppen din med puteoppbevaringen din eller vil du bryte av og kjøre på et helt annet materiale? Hos Chilli finner du billige putekasser i alt fra tre til plast og kunstrotting slik at du kan velge det som passer deg best. Det kan også være smart å bestemme hvor puteboksen skal stå på forhånd. Flyttes den rundt i hagen eller på terrassen, kan det være lurt å investere i en puteboks med hjul og håndtak for å gjøre den lettere å transportere. Ønsker du å sikre dine puter tilbyr vi også ulike varianter av puteboks med hengelås.

Hvor stor puteoppbevaring trenger jeg?

Størrelsen på puteboksen din avhenger selvsagt av hvor mange og hvor store puter som skal passe. Når du skal oppbevare puter utendørs, kan det også være lurt å oppbevare puter og tepper i samme puteboks for å få tilgang til dem raskt og enkelt. Kjøp en putekasse etter din personlige smak og behov for oppbevaring.

Hva skal jeg tenke på når jeg skal kjøpe møbelbeskyttelse?

En møbelbeskytter beskytter utemøblene dine mot UV-lys, smuss, vind og vann. Det viktigste når du skal kjøpe beskyttelsestrekk til hagemøblene dine er at du velger et møbeltrekk som er stort nok til å dekke møblene. Det er også viktig at det er en viss plass mellom hagemøblene dine og møbelbeskyttelsen for å muliggjøre ventilasjon. Før du bruker møbelbeskyttelsen din, bør du rengjøre og tørke av loungegruppen, hengekøyen eller hagemøblene slik at de er fri for fukt.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager