Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Puteoppbevaring

Puteboks & putekasse

97 stk produkter
Viser 24 av 97 produkter
1
...
5

Hageputer er noe man må ha for at man skal få nyte utemøblene sine til det fulle. Å kunne sitte behagelig og drikke frokostkaffen sin på altanen forsterker opplevelsen noe enormt. Men stolputer er også noe som slites relativt fort om man ikke tar godt vare på dem. Det er da du trenger en putekasse eller en oppbevaringsboks til dem. Våre sitteputer holder høy kvalitet og har lang levetid, men det hindrer ikke været i å gjøre sitt beste for å slite dem ut. 

I en putekasse eller i en stor oppbevaringsboks oppbevarer du hageputene trygt og sikkert. Det gjelder helt enkelt å kjempe i mot, og ikke la dårlig vær forkorte levetiden på putene.

Den beste måten å gjøre det på er da å skaffe seg en putekasse der man kan oppbevare putene når de ikke er i bruk. Vi har flere putekasser tilpasset puter til å velge mellom, alt etter hvor mange og hvor store puter man har. Din putekasse kan være av tre eller kunstrotting – helt opp til deg! Visst er det litt ekstra arbeid å ta frem og rydde bort putene i en puteboks, men med tanke på hvor mye bedre de kommer til å holde seg (for ikke å snakke om at de også får økt levetid), så er det verdt det!