Hopp over overskriften og gå videre.
Senger

Kontinentalseng med høy komfort

902 stk produkter
Viser 24 av 902 produkter
1
...
38

Populære filtreringer

På Chilli har vi et stort utvalg av lekre og bekvemme kontinentalsenger til enhver stil og smak. Kontinentalsengens unike konstruksjon med tre madrasser gjør at komforten er uforskammet god, og har gjort kontinentalsengen til en storfavoritt blant de som ønsker en bedre nattesøvn. Glem ikke at en kontinentalseng er et utrolig vakkert møbel som setter stilen på soverommet. I sortimentet kan du dessuten finne kontinentalsenger med oppbevaring, de er ikke bare lekkre og bekvemme, de er også praktiske. Invester i en kontinentalseng fra Chilli og skap ditt drømmesoverom!

Kontinentalsenger og alle sengens fordeler

 • Hva er en kontinentalseng?

  I en kontinentalseng kan du sove som en ordentlig majestet. En seng som er en såkalt kontinental består av tre madrasser; en madrassbunn, springfjærbunn og til slutt en overmadrass. De skiller seg fra tradisjonelle senger som ofte kun består av en sengeramme med springfjærmadrass som kan kompletteres med en overmadrass. Kontinentalsengens konstruksjon gjør at den er meget ettergivende og har svært høy komfort. Dessuten tilfører de tre madrassene en praktfull eleganse til soverommet, som gir høyde og størrelse til sengen.  I sortimentet finner du blant annet seriene: •    Langham •    Relax •    Imperial I sortimentet finner du bland annat serierna: Langham Relax Imperial
 • Hvorfor bør jeg velge en kontinentalseng?

  En kontinentalseng garanterer deg god søvn hele natten, selv om du ser deg selv som litt av en prinsesse på erten. Med sine tre madrasser blir komforten meget høy og gjør at trykket fordeles på en fordelaktig måte som er både bra for kroppen din og søvnen din. Er dere to som skal dele seng kan dere dessuten kjøpe en seng med kombinert springfjærmadrass som kan tilpasses individuelt etter akkurat dere. Kanskje foretrekker du en mykere madrass, mens din partner en hardere? Ingen problem! Springfjærmadrassen kan tilpasses slik at dere får den søvnen dere fortjener. Dessuten er overgangen i madrassen så pass myk at dere fortsatt kan sove tett sammen. En kontinentalseng på 120 cm er en vanlig størrelse som passer de fleste rom og anledninger, men for den som trenger mer plass har vi størrelser på hele 210 cm, som rommer hele familien. Perfekt til lange helgemorgener. Den fremste fordelen med å handle online er at du kan finne billige kontinentalsenger, uten at du for den saks skyll behøver å fire på kvaliteten.
 • Hvordan dekorere jeg med kontinentalseng?

  En kontinentalseng er et vakkert møbel og soverommets midtpunkt. Den fortjener sin stjerneglans og kompletterende aksessoarer. Et nattbord er et møbel som kompletterer ethvert soverom og som gjør seg ekstra godt med vakre lamper som lyser opp. Mange tilsetter en romantisk atmosfære i soverommet ved å kjøpe en sengekappe til sin kontinentalseng, mens andre nøyer seg med vakre pynteputer for å gi rommet ekstra følelse av prakt og eleganse. Så har vi sengegavlen. En sengegavl til en kontinentalseng er som kaffen til sjokoladen, eller champagnen til jordbærene - det er flotte saker som sammen blir enda bedre. På Chilli finner du mengder av sengegavler som passer din nye kontinentalseng. Du finner også komplette pakker med kontinentalsenger der sengegavlen inngår. For en ekstra følelse av luksus kan du komplettere med nakkeputer som passer utmerket om du vil sitte i sengen og nyte en bok, drikke en kopp te eller bare filosofere en stund. Nakkeputene tilfører også et ekstra praktfullt inntrykk for den som vil imponere med sitt soverom.   Fargen på din kontinentalseng setter tonen for hvordan resten av soverommet skal se ut. På Chilli.no finnes hvit, svart, grå, lysgrå og kanskje den mest populære - beige kontinentalseng. Kombiner gjerne tekstiler og farger i din øvrige innredning for å formidle et enhetlig uttrykk i rommet. 
 • Vedlikeholdsråd?

  En ny seng er konstruert for å opprettholde høy kvalitet og komfort i mange år. Å kjøpe seng er en stor investering, så derfor vil vi gi deg noen generelle tips på hvordan du kan ta vare på din seng på beste måte slik at komforten bevares i lang tid. Når du kjøper en seng fra oss sender vi selvfølgelig med vedlikeholdsråd fra produsenten på hvordan din spesifikke modell skal vedlikeholdes på beste måte, men vi vil også passe på å gi tips og råd for hvordan du tar best vare på ditt nye møbel: Springfjærmadrassen har godt av å bli snudd en gang i halvåret for å avlaste og omfordele vekten på fjæringen. Selv overmadrassen kan med fordel snus når du allerede er i gang! Snu madrassene både opp og ned samt vri dem slik at fot- og hodeenden bytter plass. Vi vil også passe på å informere deg at overmadrassen taper litt av sin støtte og sin komfort med årene, selv med omsorgsfullt vedlikehold. Bytt derfor gjerne ut overmadrassen omtrent hvert femte år.
 • Tilbyr Chilli billige kontinentalsenger på nett?

  På Chilli kan du kjøpe billige senger online, og du kan regne med å få mye kvalitet og stil for pengene. Vi tilbyr rask og sikker levering helt til døren samt muligheten til en senere leveringsuke og bærehjelp dersom du ønsker det. Husk at du har 14 dagers angrerett slik at både du og vi kan være sikre på at ditt kjøp føles helt rett for deg.