categoryTopBlock
Alle Møbler

Senger for livet

6 535stk. senger
Kampanje

Du kan finne mengder av senger i sortimentet på Chilli. Finn alt fra en kontinentalseng til en seng med oppbevaring eller en barneseng. Her finner du også kompletterende produkter som sengegavl, nattbord, sengelampe og sengeben for å få et komplett soverom. Omtrent en tredjedel av livet tilbringer vi i sengen, derfor er det viktig at du finner en seng som passer deg og din kropp! Å kjøpe seng online på Chilli er både smidig og bekvemt. 

Hvilken seng er best og hva skal man velge?

Å kjøpe seng er en stor investering og det dukker ofte opp mange spørsmål innen man kjøper en seng. Hvor lenge holder en seng? En generell retningslinje er at den kan holde i rundt 10-15 år. Dette er ikke bare avhengig av hvilken kvalitet det er på sengen du kjøper, men også om du kjøper en god overmadrass. Da kan sengen din holde lenge. Overmadrassen bør byttes ut omtrent hvert femte år for å opprettholde en god liggekomfort og kvalitet på sengen. Når du kjøper en seng er det viktig at du kjøper en som passer til deg og din kroppstype. Velg fasthet og mål utfra de retningslinjene vi har listet nedenfor. På Chilli finnes det noe for enhver smak og kropp. Disse retningslinjene kan hjelpe deg å finne en seng som passer akkurat deg slik at du føler at du gjør et holdbart og framgangsrikt kjøp. 

Hvilken seng passer til meg?

En veloptimert seng er tilpasset til din kroppstype, det vil si vekt og lengde. Et prinsipp du kan utgå fra er at jo tyngre du er, desto fastere seng behøver du for å sove bekvemt - og det motsatte gjelder jo lettere du er. Da kan en mykere seng være det du behøver for å få best mulig komfort og ettergivenhet. Sover du på magen anbefaler vi en noe fastere madrass for å ikke belaste nakke og svank. Sover du derimot på ryggen foreslår vi en noe mykere madrass for å la hodet og rygg hvile behagelig og ordentlig i sengen. Det er også viktig å tenke på hvilke mål sengen din bør ha. I sortimentet finner du alt fra 90 cm til 210 cm senger. Når det gjelder lengden på sengen er det anbefalt å ha minst 10 cm til gode fra sengegavlen til hodet samt fra føttene til kanten av sengen.

På Chilli finner du følgende modeller:

Dekorasjon i soverommet forgyller soveopplevelsen

Sengen er soverommets midtpunkt, sentrum, eller majestet om vi får lov å ta i. Lik en monark behøver også sengen aksessoarer for å virkelig kunne stråle. Vi ser en sengegavl som kronen på verket, noe som virkelig forgyller din soveplass. Se vårt utvalg av sengegavler for å finne akkurat din kronjuvel. Utover det kan også matchende nattbord med vakre lamper tilføre en følelse av prakt og luksus i soverommet. Sengesett og tekstiler, som sengetepper og dekorputer er også viktige for helhetsinntrykket i soverommet. Du finner alle innredningsdetaljer du behøver til soverommet og enda litt til hos oss på Chilli.

Innredningstips - innred med seng i stuen

Kan man ha en seng i stuen? Selvfølgelig kan man det! Sengen kan bli et lekkert innredningsmøbel og fungerer perfekt som sofa og soveplass i en liten bolig. En seng i stuen passer ikke bare i en liten bolig - bruk en ekstraseng som et bekvemt relaxmøbel samtidig som du får plass til overnattingsgjester.

Vi synes at en barneseng skal være full av karakter og fantasi, derfor tilbyr vi et stort utvalg av barnesenger i mange ulike utførelser for at sengen skal passe akkurat deg og ditt barn. 

Vedlikeholdsråd

Din nye seng er konstruert og designet for å beholde en høykvalitativ komfort i mange år framover. For å bevare sengens kvalitet og spenst på en så bra måte som mulig, kan vi gi deg et par generelle tips og råd. Når du har kjøpt en seng fra Chilli medfølger vedlikeholdsråd fra produsenten, her får du noen matnyttige, generelle tips for hvordan du best tar vare på ditt nye møbel:
Snu springfjær- og overmadrassen en gang om halvåret, både opp og ned samt snu den slik at fot- og hodeenden byter plass. Selv med omhyggelig vedlikehold mister overmadrassen litt støtte og komfort med årene. Overmadrassen er tross alt den del av sengen som blir utsatt for mest slitasje. Bytt derfor gjerne ut overmadrassen din omtrent hvert femte år.

Billige senger på nettet

På Chilli kan du kjøpe billige senger online, og du kan regne med å få mye kvalitet og stil for pengene. Våre senger har dessuten 5-20-års garanti mot ramme- og springfjærbrudd. 

 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje