Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Senger

Drømmende enkelt med enkeltseng

108 stk produkter
Viser 24 av 108 produkter
1
...
5

En enkeltseng er alle dekoratørers drømmemøbel - mulighetene er uendelige og møbelets fleksibilitet gjør at den plasser inn i nesten alle rom. Det er helt enkelt en enkel seng å innrede med! For de som lever i såkalt “compact living” er en enkeltseng perfekt på alle måter - den fungerer like godt både som seng og sofa. Den passer også like bra som ekstraseng eller gjesteseng eller hvorfor ikke som dagseng i for eksempel stuen? I barnerommet passer en enkeltseng med oppbevaringsmuligheter aldeles utmerket, da den tilbyr oppbevaring samtidig som den gir mer plass til lek og moro. 

Luksus på en enkel måte

En vanlig forestilling er at enkeltsenger skulle være mindre bekvemme og ikke er av like god kvalitet som større dobbeltsenger. Dette er en myte vi er klare til å slå hull på, og garanterer samme høye kvalitet på våre enkeltsenger som det er på våre dobbeltsenger. Faktum er at du kan investere i en luksuriøs og uforskammet bekvem kontinentalseng i enkeltutførelse om du foretrekker det. Med det vil vi samtidig understryke at våre rammesenger er av like god kvalitet og er bare oppbygget på en litt annen måte. Altså behøver en enkeltseng aldri ses som at man kjøper seg nedover, tvert imot! En seng som tar opp mindre yte gir plass til annet - en “win winsituasjon”. Våre senger leveres med målene 80 cm til 140 cm og finnes i fargene svart, mørkgrå, lysgrå, beige og blå. Til barna har vi mange enkeltsenger med spennende design ofte med disneyfavoritter, kjøretøy og liknende. Vi tror at barnas soverom skal være kreativt, så hvorfor ikke begynne med sengen? 

Kvadratsmart innredning

Compact Living blir stadig mer vanlig og vi behøver å bli mer kreative i vår måte å innrede våre hjem på. Derfor tilbyr Chilli et stort sortiment av enkeltsenger for alle ulike stiler og smaker. 
Velg en kontinentalseng med vakker, dypstiftet fløyelsgavl for en luksuriøs og sofistikert stil eller en diskret og nedtonet rammevariant for å med letthet kunne veksle mellom sofa- eller sengevariant. Synes du at det et vanskelig å velge og ikke vil være ekstrem i noen retninger, har vi naturligvis også senger til den som leter etter litt av begge. Leter du etter en enkeltseng med oppbevaring finner du mange slike i vårt sortiment. Flere av våre senger har et integrert oppbevaringsrom under sengen som er lett å komme til ved et enkelt løft av sengens øvre del. I oppbevaringsrommet kan du oppbevare alle de sakene som du kanskje ikke bruker hver dag - men vil kunne komme til raskt og enkelt!