Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Senger

Himmelseng

46 stk produkter
Viser 24 av 46 produkter
12

Vil du gi soverommet ditt en mer luksuriøs, men rolig atmosfære? Da har du kommet til rett sted. Med hjelp av en himmelseng gir du soverommet et inntrykk av luksus, men har også skapt et hjemmekoselig soverom. Hos Chilli finner du mange forskjellige utførelser av himmelsenger billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken sengehimmel skal jeg velge?

    Hvilken sengehimmel du velger gjør du etter hvilken du syns er finest. Er det sånn at du leter etter en seng som gir et stilrent og vakkert inntrykk er det helt klart en klassisk sengehimmel du skal velge. Vil du ha en mer landlig, men enda koselig følelse på soverommet ditt kan du kikke på våre sengehimler i tre. Velkommen til å utforske vårt sortiment!
  • Følger sengehimmel med senge?

    Nei, det dessverre. Når du kjøper en himmelseng er det bare selve sengerammen som inngår. Du finner både matchende tilbehør og overmadrasser hos oss på Chilli.
  • Hvilken størrelser tilbyr Chilli på himmelsengene?

    Vi tilbyr et utvalg med både enkeltsenger og dobbeltsenger. Til det tilbyr vi også overmadrasser i rett størrelse. Du finner også senger i forskjellige materialer der alle er solide og stabile. Uansett hvilken type himmelseng du velger, er vi sikre på at den nye sengen gir soverommet en koselig følelse.