Hopp over overskriften og gå videre.

Endelig SOMMERSALG - massevis av prispressede møbler!

Kategorier

Senger

Dobbeltsenger for herlige soverom

753 stk produkter
Viser 24 av 753 produkter
1
...
32

Sengen er det viktigste møbelet i soverommet, den som spiller hovedrollen i rommet og bestemmer hvor godt du skal sove - for oss føles det da selvklart å gå for dobbelt med en dobbeltseng. Hos oss finner du dobbeltsenger i alle størrelser, til alle innredningsstiler og lommebøker. Når du skal kjøpe seng finnes det mange spørsmål å stille seg; Hvilken størrelse behøver jeg? Hvor hard skal madrassen være, og hvilken type seng passer meg? I Chillis sortiment finner du både trendy og billige dobbeltsenger med en fasthet som passer de aller fleste.

Luksuriøs komfort & kongelig størrelse

Våre senger har ulike variasjoner av fasthet, for at du skal kunne finne en som passer akkurat deg. For å få ekstra luksuriøs komfort anbefaler vi å velge en dobbeltseng i form av en kontinentalseng - en drømmekombinasjon som garanterer en fantastisk nattesøvn. Dette valget er fremfor alt bra om dere er to som deler samme seng, men behøver ulik fasthet på madrassen. En kontinentalseng bygges opp av ulike bunner som gjør det mulig å tilpasse madrasser for å få beste mulige søvn. For å kunne velge fritt etter behov og begjær kan du velge blant dobbeltsenger i størrelser fra 140 cm opptil 210 cm i fargene svart, mørkgrå, lysgrå, beige, brun, blå, grønn og hvit. 
 
Det blir stadig mer populært å investere i en såkalt familieseng, en stor dobbeltseng med plass for samtlige familiemedlemmer - store som små. Med mange i huset kan det også være fint med ekstra oppbevaring som mange av våre senger tilbyr. Løft opp sengen, som en sovesofa, for å frigjøre mengder av plass under. Et perfekt sted til å oppbevare sengetøy og liknende.  

Innred med din seng

For å virkelig la sengen tale for din personlige innredningsstil har vi mengder ulike tilbehør til din seng. Velg fritt blant ulike sengeben og sengegavler for å skape ditt drømmesoverom. Det sistnevnte er noe vi virkelig synes setter kronen på verket, en vakker sengegavl har egenskapen til å løfte et helt rom og vi har mange ulike varianter å velge mellom i sortimentet. Hvilke ben du skal velge er først og fremst avhengig av hvilke grunnleggende behov du vil dekke. Etterstreber du en høy og massiv seng eller foretrekker du en lavere og mer kompakt variant? Foretrekker du diskrete materialer og farger, eller brenner du for luksuriøse elementer som messing og utskjæringer i tre? Igjen gjør vi alt for at du skal få dine drømmers seng som betyr at du finner alt dette og enda litt til i sortimentet. Sengetøy er et annet alternativ for å fullende din nye dobbeltseng. Naturligvis er dette noe vi har et stort utvalg av på Chilli. I sortimentet finner du putetrekk, dynetrekk, dyner og puter, laken, underlaken og sengeteppe til din dobbeltseng.