Hopp over overskriften og gå videre.
Senger

Gjesteseng & ekstraseng

52 stk produkter
Viser 24 av 52 produkter
1
...
3

Har du gjester på besøk, men ikke nok soveplasser? Med en praktisk og komfortabel gjesteseng kan du tilby gjestene dine en god natts søvn uten å bekymre deg for plassmangel. Våre ekstrasenger på Chilli kommer i ulike størrelser og utførelser, fra enkle utfellbare senger, praktiske skapsenger til luksuriøse sovesofaer og daybeds som passer perfekt som ekstraseng i hjemmet ditt. Våre gjestesenger er laget av høykvalitetsmaterialer for best mulig komfort og holdbarhet, slik at gjestene dine kan nyte en god natts søvn. Kjøp din nye gjesteseng på Chilli i dag og gi gjestene dine den beste søvnen når de besøker deg.

Kan jeg bruke en gjesteseng som min vanlige seng?

Ja, det er mulig å bruke en gjesteseng som en vanlig seng, men det avhenger av dine preferanser og hvor tykk madrassen på ekstrasengen er. Vi anbefaler at du velger en seng av høy kvalitet og som er virkelig komfortabel hvis du planlegger å bruke den som din vanlige seng.

Hvilken størrelse på gjesteseng anbefaler dere?

Størrelsen på gjestesengen avhenger av tilgjengelig plass og hvor mange gjester du trenger sengeplass til. Vi anbefaler at du velger en seng som er komfortabel for en voksen person. På Chilli finner du ekstrasenger fra enkeltsengstørrelse og oppover.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en ekstraseng?

Når du velger en ekstraseng bør du tenke på størrelsen og typen av seng du trenger. Det er også viktig å tenke på kvaliteten på madrassen og stabiliteten på rammen. Du bør også vurdere hvor ofte du planlegger å bruke sengen og om du har nok plass til å oppbevare den når den ikke er i bruk.