Hopp over overskriften og gå videre.
Gjesteseng & ekstraseng

Skapseng

48 stk produkter
Viser 24 av 48 produkter
12

En skapseng er den ultimate løsningen for gjesterommet, hytta eller alle rom som du ønsker å bruke til noe annet når du ikke sover der. En skapseng lar deg enkelt utfelle sengen bare for å sove og tar opp lite plass. Hos Chilli finner du skapsenger i flere farger og størrelser, både stående og liggende i 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm og 180 cm. Vi har nøye valgt ut stilige og prisgunstige skapsenger med like god komfort som høy kvalitet for å kunne tilby deg det beste for ditt hjem.

Få mer plass med en skapseng

Skapseng eller vanlig seng?

En skapseng er akkurat like praktisk som det høres ut: en seng i et skap. En skapseng tar minimalt med plass, slik at du kan utnytte rommet fullt ut. Det er en perfekt løsning for deg som bor lite og ønsker å bruke rommet til noe annet i løpet av dagen og utfelle sengen om natten. En skapseng er også en praktisk løsning for deg som ikke har plass til et gjesterom eller en sovesofa, men som likevel ønsker å tilby en ekstra seng til overnattingsgjester.

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper en skapseng?

For å velge riktig skapseng for ditt hjem er det noen viktige ting å vurdere. Rommets utforming er en faktor, samt på hvilken måte du ønsker å bruke plassen. Ved å velge en stående skapseng kan du utnytte en større del av rommet, da skapsengen tar minimalt med plass. Hvis du derimot velger en liggende skapseng, kan du utnytte mer veggplass til annet, for eksempel oppbevaring som skap og hyller. Tenk også på hvor bred sengen trenger å være. Hvis du velger en 90 cm seng, har du en praktisk ekstraseng for én person. Hvis du derimot velger en 160 seng, har du en perfekt dobbeltseng for gjester! Uansett hva du velger, kan du være sikker på at en skapseng vil være nyttig i mange år fremover.