categoryTopBlock
Gjesteseng

Skapseng

45stk produkter
Kampanje

Et sengeskap er den ultimate løsningen for gjesterommet, hytten eller alle rom som du vil kunne bruke til noe annet når du ikke sover der. Et sengeskap lar deg smidig felle ut sengen kun for å sove og tar liten plass. Hos Chilli finner du sengeskap i flere farger og mål, både stående og liggende i 90 cm, 120 cm og 140 cm. Vi har valgt nøye ut stilsikre og prisgunstige sengeskap med like god komfort som høy kvalitet for å kunne tilby deg det beste til akkurat ditt hjem.

Få mer plass med et sengeskap

Sengeskap eller vanlig seng?

Sengeskap er akkurat like smidig som det høres ut: en seng i et skap. Et sengeskap tar minimalt med plass som gjør at du kan utnytte plassen i rommet til fulle. Det er en perfekt løsning for deg som har en liten bolig, og vil kunne bruke plassen til noe annet på dagen og kunne felle ut sengen på natten. Et sengeskap er også en smidig løsning for deg som ikke har plass til et gjesterom eller en sovesofa, men som allikevel vil kunne tilby en ekstraseng til overnattingsgjester.

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper et sengeskap?

For å kunne velge rett sengeskap for akkurat ditt hjem, så finnes det noen viktige saker å ta i betraktning. Rommets utforming er et aspekt og ikke minst hvilken måte du vil kunne bruke flaten på. Ved å velge et stående sengeskap, så kan du utnytte en større del av rommet fordi at sengeskapet tar minimalt med plass. Om du i stedet velger et liggende sengeskap, så kan du utnytte mer veggplass til annet som for eksempel oppbevaring som skap og hyller. Tenk også på hvor bred sengen behøver å være. Om du velger en på 90 cm, så har du en smidig ekstraseng for en person. Om du i stedet velger en 160-seng, så har du en perfekt dobbeltseng til gjester! Uansett hva du velger så kan du være sikker på at et sengeskap har du nytte av i mange år fremover.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje