Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Hagemøbler & utemiljø

Hagemøbler aluminium

542 stk produkter
Viser 24 av 542 produkter
1
...
23

Populære filtreringer

For deg som vil få mer ut av sommeren og nyte de lange lyse kveldene, er våre flotte aluminiumsmøbler og stålmøbler et klart valg. Vi tilbyr alt fra små runde cafébord til store firkantede bord, sammenleggbare stoler og benker. Når hele familien er samlet til en hyggelig middag eller det er festligheter på gang, passer det perfekt med hagemøbler i stål. Vi tilbyr også komplette spisegrupper og cafésett for deg som vil ha en ferdig gruppe. Innred din veranda eller terrasse med fine og billige hagemøbler som får uteplassen din til å se enda mer innbydende og dekorativ ut.  

Fordeler med aluminium- og stålmøbler

De seneste årene har aluminium- og stålmøbler blitt svært populære. Det er nok fordi at de er enkle å oppbevare og krever minimalt med vedlikehold, samtidig som de er stilrene og moderne. Hagemøbler i aluminium og stål har lang holdbarhet, er rustfrie og passer perfekt for deg som heller ønsker å bytte ut detaljer i innredning din, som puter eller krukker, enn å bytte ut hele hagegruppen. Da aluminiumsmøbler og stålmøbler ikke krever spesielt med vedlikehold holder det med å rengjøre de noen ganger i løpet av året, for at de skal få tilbake sin glans og bli som nye igjen. Det kan gjøres enkelt med en klut, vann og såpe. 
 
Fordeler med å velge aluminium- og stålmøbler fra Chilli: 
  • Mye for pengene
  • Rustfritt
  • Tåler vann
  • Lett vekt
  • Vedlikeholdsfritt
  • Tåler høy belastning 
 

Aluminiums- og stålmøbler til alle anledninger

Aluminium- og stålmøbler til utendørsbruk er ikke bare fine, men også svært brukbare på mange måter. Det industrielle møter det moderne og kan kombineres på flere måter til forskjellige stiler. Et tips er å bruke ulike innslag av tre i innredning din, for å gi et varmere uttrykk i kombinasjon med dine aluminiums- og stålmøbler. Du kan også matche stoler med ulik design eller farger som utgjør en lekker kombinasjon, for å skape en helhetsfølelse til terrassen, uteplassen eller hagen. I Chillis store sortiment av hagemøbler i aluminium og stål finnes ulike utførelser og design som gjør det enkelt for deg å finne din egen stil og gi din uteplass et mer personlig preg.
 
Aluminium- og stålmøbler passer perfekt til alle ulike tilfeller. Uansett om det er en grillfest eller en middag på gang i hagen, så er det smidig og enkelt å kunne flytte rundt hagemøblene dine etter behov! 
 
Gi din uteplass litt kjærlighet ved å lage et tak over en del av altanen, heng opp gardiner, plasser flere gulvtepper over hverandre, bruk rett belysning når mørket faller på og bruk hageputer og stolputer i ulike mønster og farger. Utforsk din innredningsstil i vårt brede sortiment av aluminiums- og stålmøbler og finn mer inspirasjon til uteplassen din.