Hopp over overskriften og gå videre.
Hagemøbler & utemiljø

Solbeskyttelse til alle uteplasser

3143 stk produkter
Viser 24 av 3143 produkter
1
...
131

Hos oss på Chilli finner du et stort utvalg av ulike varianter av solbeskyttelse i en mengde ulike utførelser, materialer og farger. Produktene til solskjerming vi tilbyr er utrolig funksjonelle og fleksible, og har flere bruksområder. Når det blåser ekstra mye, vinden er kald eller det regner blir solbeskyttelsen et perfekt sted å søke ly. For deg som vil skape en nødvendig skygge er solskjerming et enkelt valg. På kvelden eller når du inviterer gjester til en hyggelig middag, fungerer den perfekt som tak. Bestill din solbeskyttelse allerede i dag og se frem imot en levering hjem til deg! 

Et stort utvalg av solbeskyttelse på Chilli

Chilli tilbyr utrolig mange produkter til utendørsbruk – alt for at din uteplass skal se fullendt ut. Nyt kveldssolen under solskjerming i en komfortabel loungesofa eller stekende middagssol under et solseil. Skap en kosekrok der du kan tilbringe sene netter sammen med familie og venner. Flere av våre produkter som er beregnet til beskyttelse fra solen er også suverene som innsynsskjerming. Plasser skjermingen på uteplassen, steng verden ute og drøm deg bort til varme hvite strender. Mulighetene du kan skape med solavskjerming er uendelige!  
 

Finn solbeskyttelse til din uteplass: 

 
Frisk opp uteplassen din med hjelp av solavskjerming. Det er en enkel måte å fornye uteplassen din på, og hjelper til å forhøye den hyggelige følelsen av hagekos og skaper en hjemmekoselig følelse på uteplassen din. Vi på Chilli tilbyr solskjerming i ulike design og størrelser. De løfter din uteplass på en eksklusiv, men minimalistisk måte. Vi tilbyr ulike varianter av solskjerming i farger som hvit, beige, grå og svart.
 
Det som er så bra med vår solavskjerming er at de forenkler innredningen av uteplassen din. Du kan ha solskjerming som utgangspunkt og senere velge resterende innredning ut i fra det. Innred hagen, balkongen, verandaen, terrassen eller uteplassen din med myke tekstiler og viltvoksende grønne planter i høye krukker. Bruk rett belysning og bygg et koselig sted med naturnære farger, stemningsskapende lamper og dramatiske detaljer. Gjør uteplassen din til en hengende tropisk hage og nyt den, uansett om det er på dagtid eller kveldstid. Velkommen til Chilli.no!