Parasoller og paviljonger

PARASOLL 270 CM SVART

Aluminium og polyester
Lagervare
1 195 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

Våre parasoller finnes i mange ulike størrelser og utførelser slik at du skal kunne finne noe som passer til akkurat din hage eller på din uteplass. Med en parasoll ved siden av dine utemøbler kan du få et nødvendig sted i skyggen under sommerens varmeste dager. En parasoll kan til og med gi din hage eller uteplass et elegant og koselig uttrykk, og de gjør omgivelsene litt mer hjemmekoselig. Blant våre parasoller kan du finne alt fra balkongparasoller og ekstra store parasoller til solseil og paviljonger. Vi tilbyr et stort utvalg av solskjerming – alt for at du skal kunne nyte sommeren til fulle.

Et stort utvalg av solskjerming på Chilli!

Når lengselen etter sommer og sol er sterk, er kanskje ikke solskjerming og solbeskyttelse det første du tenker på, men se det snarere som en livslang investering. Du beskytter ikke bare deg selv fra solens sterkeste stråler med en parasoll, men også dine utemøbler – og gir dem en lengre levetid. Bortsett fra å beskytte deg og dine utemøbler fra solen, kan en parasoll eller en paviljong også forlenge de beste øyeblikkene i sommer, da de også beskytter mot blåst og regn. Du kan med andre ord bruke mer tid utendørs med hjelp av solskjerming.  

På Chilli kan du finne en rekke ulike typer av solskjerming, velg den som passer din uteplass, smak og dine behov best: 

  • Parasoll
  • Stor parasoll
  • Balkongparasoll
  • Paviljonger
  • Solparasoll/Strandparasoll
  • Baliparasoll
  • Hengeparasoll

Iblant behøver du å komplettere med en parasollfot, se over spesifikasjonene på våre parasoller for å være sikker på om foten medfølger eller ikke, ellers har vi et utvalg av separate parasollføtter som passer de fleste av våre parasoller. Et forslag er å også slå til med et parasolltrekk som du kan bruke for å beskytte og oppbevare parasollen din når den ikke brukes, for å unngå at den utsettes for unødvendig slitasje.