Solavskjerming til alle uteplasser

-17%
Lagervare
495 kr
Veil. pris: 595 kr
Du sparer: 100 kr
Endast ett fåtal kvar i lager!

Hos oss på Chilli finner du et stort utvalg av ulike solskjermer og i en mengde ulike utførelser, materialer og farger. Solskjermene som vi har er funksjonelle, fleksible og kan brukes på forskjellige måter. Når det blåser ekstra mye, vinden er kald eller det regner er det perfekt å ha en solskjerm som skjermer for. For deg som vil skape nødvendig skygge er solskjerming et enkelt valg. Under kvelden eller når du inviterer inn gjester til en hyggelig middag, fungerer det perfekt som et tak. Bestill din solavskjerming allerede i dag og se frem imot en levering hjem til deg! 

Et stort utvalg av solskjerming på Chilli!

Chilli tilbyr grenseløst med produkter til utendørsbruk – alt for at din uteplass skal se utfyllende ut. Nyt kveldssolen under en solskjerm i en loungegruppe eller under et solseil. Skap et koselig hjørne å tilbringe sene netter sammen med familie og venner. Mulighetene med en solbeskytter er uendelig! 
 

Finn en solskjerm til uteplassen din: 
 


Fresh opp uteplassen din med hjelp av en solskjerm Det er et enkelt sett å fornye din uteplass på. Det forhøyer den hyggelige følelsen og skaper det hjemmekoselig på uteplassen din. Vi på Chilli tilbyr solskjermer i ulike design og størrelser. Det løfter din uteplass på et ekslusivt, men minimalistisk sett. De ulike solskjermene finnes i farger som hvit, beige, grå og svart.

Det som er så bra med våre solskjermer er at de forenkler innredningen av din uteplass. Du kan ha en solskjerm som utgangspunkt og senere velge resterende innredning ut i fra det. Innred hagen, verandaen eller uteplassen din med myke tekstiler og grønne planter i høye krukker som gjør det trendy. Bruk rett belysning og bygge en base med naturnære farger, slyngede lamper og dramatiske detaljer. Gjør din uteplass til en hengende tropisk hage og nyt uteplassen, uansett om det er dagtid eller kveld. Velkommen til Chilli.no!