categoryTopBlock
Alle Solbeskyttelse

En herlig uteplass med en parasoll!

812stk. parasoller
Kampanje

På Chilli har vi et stort utvalg av parasoller. Vi har hengeparasoller, solseil, solparasoller, strandparasoller, balkongparasoller eller ekstra store parasoller. Ikke nok med at du kan finne ulike former av parasoller her på Chilli, vi har også parasoller i ulike farger og størrelser for at du skal kunne finne den som passer akkurat din uteplass og smak best. En stor parasoll kan være en god investering til sommerens alle arrangementer i hagen eller på altanen. Under parasollen får du et behagelig sted i skyggen som er perfekt under sommerlunsjen eller på ettermiddagen når solens stråler er som sterkest.    

Stor parasoll for behagelige dager i solen

Vi elsker solen, men det kan være godt å slippe å ha solen i øynene når man for eksempel leser eller spiser. Ta da hjelp av en parasoll, kanskje til og med en ekstra stor parasoll og beskytt deg selv samt dine venner fra den steikende solen mens dere inntar sommerens herlige måltider. 

Mange av våre parasoller selges komplette, med en parasollfot på kjøpet. Noen ganger selges foten separat, hold derfor øye med spesifikasjonene under parasollen du ser på og tenker på å kjøpe, for å se hva som eventuelt behøver kompletteres. Et tips er å komplettere med et parasolltrekk for å beskytte parasollen fra unødvendig slitasje når den ikke brukes. 

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Funksjon
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje