Hopp over overskriften og gå videre.
Tilbehør hagemøbler

Parasollfot

57 stk produkter
Viser 24 av 57 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Vil du nyte i skyggen under parasollen din en varm sommerdag, er en parasollfot noe man må ha. Med en stabil og robust parasollfot holder du parasollen din på plass, også om det blåser. Velkommen til å utforske Chillis utvalg av parasollfot billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvor tung parasollfot skal jeg velge?

    Tommeltottregelen lyder, jo større parasoll desto større parasollfot. Det vil si har du en liten og lett parasoll trenger ikke parasollfot veie så veldig mye. Men har du en stor og tung parasoll, er det bra å se på parasollføtter som veier mer. Eller så kommer ikke parasollfoten til å kunne holde parasollen på plass.
  • Hvordan vet jeg hvilken parasollfot som passer?

    Gjennom å måle hvor bred stangen er på parasollen din, kommer du til å vite hvilken parasollfot som passer. Velg deretter en fin parasollfot etter det det målet du har målt opp.
  • Hvilken modeller på parasollføtter tilbyr Chilli?

    Hos Chilli finner du et bredt utvalg av parasollføtter i forskjellige størrelser og materialer. Vi har parasollføtter i granitt, støpejern, betong og mange flere. Vi tilbyr også flyttbar parasollfot. Med et variert utvalg er vi sikre på at du finner noe som passer deg og ditt hjem.