Hopp over overskriften og gå videre.
Øvrig hagemøbler

Tilbehør til utendørsbruk

185 stk produkter
Viser 24 av 185 produkter
1
...
8
Hos oss på Chilli finner du et stort utvalg av billig og bra tilbehør til uteplassen. La din uteplass alltid se fin ut med hjelp av våre ulike tilbehør. Vi tilbyr blant annet ulike vedlikeholdsprodukter til dine hagemøbler, grillvogner, bålkurver, kjølevesker og hyller i ulike størrelser. Noen ganger er det små detaljer som er nødvendig for at du skal få mange hyggelige stunder på uteplassen eller terrassen under sommarhalvåret. Gjør din uteplass komplett og hverdagen din lettere med våre utendørstilbehør. Hos oss finner du alltid kvalitative produkter til balkong, hage, veranda eller altan. Vedlikehold uteplassen din på beste måte.

Tilbehør til utendørsbruk – alt for en lengre sommer

Er du ute etter den der lille detaljen som er nødvendig for at din uteplass skal få et komplett utseende? Hos oss på Chilli finner du ulike hyller og stiger i farger som hvit, svart og grå. Våre utehyller fås i flere ulike stiler og kan enkelt matches med din interiørstil. Velg mellom romantiske, rustikke eller klassiske utehyller. Smykk dem med detaljer som speiler din stil, og gjør din uteplass mer personlig og hjemmekoselig. Stigene kan dekoreres med lyslenker eller vakre grønne planter. Still stigen mot en vegg og la den bli en ny trendy detalj på din veranda.
 

Vedlikeholdsprodukter til dine hagemøbler

Alle våre hagemøbler er produsert i materialer av høy kvalitet med lang holdbarhet. På tross av dette kan utemøblene bli utsatt for slitasje fra vær, vind og luftforurensing. Med hjelp av våre pleieprodukter og utendørstilbehør kan du enkelt få din uteplass til å stråle hele sommeren.
 

Vi tilbyr blant annet følgende vedlikeholdsprodukter for hagemøbler:


Multifunksjonelt møbel til din uteplass

Moderne kjølebokser i kunstrotting som holder deg og drikken din kald under sommerens soldager er bare et av våre multifunksjonelle tilbehør til din uteplass. Hva med en praktisk kjøleboks som både kan brukes som bord eller krakk? Fantastisk – syns vi!
 
Slå til med et fint blomsterbord eller et hendig snacksbrett. Velg og vrak blant våre tilbehør til utendørsbruk. Vi tilbyr lave fraktkostnader og det er 14 dagers angrerett! Velkommen til oss på Chilli.