Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Hagemøbler & utemiljø

Utesofa

398 stk produkter
Viser 24 av 398 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Hos oss på Chilli kan du finne mengder av billige utesofaer til uteplassen din. Vi har et enormt utvalg av hagesofaer og utebenker som kan forlenge dine stunder på altanen, verandaen, balkongen, terrassen, hagestuen, uterommet eller i hagen. Plasser utesofaen din under et tre eller på verandaen og få et rogivende sted til å samle tankene på, eller kompletter din spisegruppe med en sammenføyende benk. Her kan du få en avslappende stund helt for deg selv og bare nyte tilværelsen. Det fine med disse møblene er at du kommer nærmere naturen og de du er glad i.

Utesofaer på nett

Velkommen inn til en verden full av behagelige og tiltrekkende hagemøbler! Her kan du finne alt du trenger til en komplett uteplass, enten den er stor eller liten. Vi har et stort utvalg av utesofaer til deg som vil formidle en romfølelse og skape en hjemmekoselig atmosfære til uteplassen din. Hos oss finnes mengder av materialer og stiler og du kan finne det som passer deg og din uteplass best under:
 
• Tre 
• Stål 
• Lær 
• Aluminium
• Kunstrotting
 

Avslapning på din hagesofa

Minimalistisk, skandinavisk og trendy. Våg å kombinere fargesterke tekstiler og skap et hav av puter til din uteplass i kombinasjon med en hagesofa. Det får ingen nok av! Du finner dine nye favorittputer til hagemøblene hos oss på Chilli. Plasser hagesofaen i din grønne sommeroase og ta avslapping til et nytt nivå. Nyt noe kaldt å drikke og ta vare på ferien, solen og varmen på best mulig måte. 
 

Rengjør din utesofa

TRE: Olj inn dine tremøbler om været byr på regn i stedet for sol. En kinesisk treolje til vedlikehold av dine hagemøbler i tre er alltid godt å ha hjemme. 
STÅL: Fordelen med stål er at det krever svært lite vedlikehold. Det går utmerket å bruke en klut og vann for å tørke av hagemøblene.
LÆR: Bruk lærbalsam og unngå å plassere utesofaen i direkte sollys. Det er lettere for et utemøbel å bli bleket om det står i solen. 
ALUMINIUM: Krever lite vedlikehold. Bruk en klut, vann og såpe for å gi hagemøblene sin glans tilbake. De trenger bare å rengjøres noen få ganger om året. 
KUNSTROTTING: De luksuriøse hagemøblene krever lite vedlikehold, og det kan gjøres enkelt og smidig med vår kunstrotting conditioner.
 

Du finner alle våre vedlikeholdsprodukter til dine nye utemøbler her.

De ulike utesofaene og utebenkene finnes i farger som svart, grå, hvit, beige og blå. Valget er ditt, men vi på Chilli hjelper deg gjerne å finne det som passer deg best. Bestill din utesofa enkelt på Chilli.no. Lave fraktkostnader – din leverandør av stil til hjemmet!