categoryTopBlock
Utesofa

Hammock

61stk produkter
Populære filtreringer

En hammock er det perfekte hagemøbelet for deg som virkelig vil få ut det meste ut av sommeren. Det er lett å forstå hvorfor hammocker er så populære blant våre hagemøbler, med tanke på hvor mye avslapping det gir å kunne gynge seg til ro i en hammock i hagen. Vi har en rekke hammocker å velge mellom på Chilli. Uansett hvilken variant du velger kan vi garantere deg det perfekte stedet å henge i sommer.

Herlig med en hammock i hagen

I en hammock fra Chilli kommer du virkelig til å kunne nyte tilværelsen – enten det er på egen hånd eller sammen med noen du er glad i. Gode sommermøbler muliggjør nytelse på et helt nytt nivå, og i en hammock føles livet svært godt. For deg som vil nyte livet og sommeren, er en hammock kanskje det viktigste møbelet til hagen din. Bestill din hammock online i dag, det er et innkjøp som du ikke kommer til å angre! Og du, ikke glem å komplettere din hammock eller hengestol med en fin og behagelig pute for ekstra god komfort! Se også på vårt utvalg av hammocktak for de dagene du trenger en fin plass i skyggen. 

For deg som gjerne vil ha en hammock, men ikke har nok plass i hagen, så finnes det andre likeverdige alternativ på Chilli. Hvorfor ikke slå til med en hengestol eller en hengekøye i stedet? De gir samme gode muligheter til å henge i hagen som en hammock, men krever mindre plass.

Mange av våre hammocker er produsert av svensk furu med FSC-stempel. Treet er hentet fra furuskogene i Nord-Sverige, og møblene formgis deretter i Småland. Materialet har ingen tilsetninger med miljøfarlige stoffer og FSC-stempelet er merket for ansvarsfullt skogsbruk. Dette gjør hammocken til et “snilt” og klassisk håndverk.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager