Hopp over overskriften og gå videre.
Utesofa

Hammock

65 stk produkter
Viser 24 av 65 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

En hammock er det perfekte hagemøbelet for deg som virkelig vil få ut det meste ut av sommeren. Det er lett å forstå hvorfor hammocker er så populære blant våre hagemøbler, med tanke på hvor mye avslapping det gir å kunne gynge seg til ro i en hammock i hagen. Vi har en rekke hammocker å velge mellom på Chilli. Uansett hvilken variant du velger kan vi garantere deg det perfekte stedet å henge i sommer.

Herlig med en hammock i hagen

I en hammock fra Chilli kommer du virkelig til å kunne nyte tilværelsen – enten det er på egen hånd eller sammen med noen du er glad i. Gode sommermøbler muliggjør nytelse på et helt nytt nivå, og i en hammock føles livet svært godt. For deg som vil nyte livet og sommeren, er en hammock kanskje det viktigste møbelet til hagen din. Bestill din hammock online i dag, det er et innkjøp som du ikke kommer til å angre! Og du, ikke glem å komplettere din hammock eller hengestol med en fin og behagelig pute for ekstra god komfort! Se også på vårt utvalg av hammocktak for de dagene du trenger en fin plass i skyggen. 

For deg som gjerne vil ha en hammock, men ikke har nok plass i hagen, så finnes det andre likeverdige alternativ på Chilli. Hvorfor ikke slå til med en hengestol eller en hengekøye i stedet? De gir samme gode muligheter til å henge i hagen som en hammock, men krever mindre plass.

Mange av våre hammocker er produsert av svensk furu med FSC-stempel. Treet er hentet fra furuskogene i Nord-Sverige, og møblene formgis deretter i Småland. Materialet har ingen tilsetninger med miljøfarlige stoffer og FSC-stempelet er merket for ansvarsfullt skogsbruk. Dette gjør hammocken til et “snilt” og klassisk håndverk.