Hopp over overskriften og gå videre.
Utesofa

Hagebenk & utebenk

188 stk produkter
Viser 24 av 188 produkter
1
...
8

Populære filtreringer

Hos oss på Chilli kan du finne en hagebenk å innvie våren og nyte sommeren i! Det finnes få ting som ser så inviterende og hjemmekoselig ut som en benk i hagen eller på uteplassen. Vi har hagebenker i en mengde ulike stiler, farger og former. På Chilli finnes det mange fine utebenker å velge mellom. Leter du etter en fin sitteplass til hagen, terrassen, altanen, verandaen, balkongen, uterommet eller hagestuen kan du velge blant våre klassiske, romantiske eller stilrene hagebenker. Planlegg og innred uteplassen din med kreativitet og vær kvadratsmart!  

Hvilken utebenk skal jeg velge?

Det finnes mengder av ulike materialer og størrelser du kan velge mellom i vårt brede sortiment av hagebenker. Vi har blant annet utebenker i tre, naturrotting, lær og aluminium i klassiske farger som svart, hvit, grå og blå. Gjør hver dag på din uteplass til sommerens høydepunkt og nyt din favorittmusikk eller den vakre fuglekvitringen på hagebenken din. Plasser utebenken under et tre og beskytt deg fra solen på den naturlige måten eller bruk en stilren parasoll som du kan finne HER
 

5 tips for å innrede balkongen med en hagebenk

  • Bruk tekstiler for å skape en hjemmekoselig følelse. Plasser en rustikk naturhvit hengekøye ved siden av en hagebenk i tre. Tidløs kombinasjon! HER finner du superfine hengekøyer.
  • Dersom du ikke ønsker å bruke utebenken din som en benk du kan sitte på, fungerer den minst like bra som en innredningsdetalj. Den kan brukes som en hylle der du kan plassere høye krukker med planter. La balkongen din bli omringet av grønt liv.
  • Benytt deg av stemningsfull belysning. Helst varme toner for å skape en koselig stemning. Dekorer med lyslenker eller levende lys, som du plasserer i små og store lykter ved siden av eller oppå hagebenken.
  • Putetrekk er en perfekt måte å style og piffe opp hagebenken din på! Enkelt, fint og lett å bytte ut.
  • En hagebenk med oppbevaring som er like fin som smart! For deg som vil skape mer plass innendørs er en utebenk med oppbevaring en alternativ løsning. Om du ikke velger å bruke utebenken til oppbevaring, kan du velge å plassere hengende blomster og grønne planter i ulike nivåer i skuffene. Fint eller hva? Du finner en hagebenk med oppbevaring hos oss på Chilli.