Hopp over overskriften og gå videre.
Loungemøbler

Loungesofaer

134 stk produkter
Viser 24 av 134 produkter
1
...
6

Skap en ekstra stue i hagen din med hjelp av en loungesofa. Hos oss på Chilli finner du et bredt utvalg av loungesofaer i forskjellige modeller, størrelser og stiler. Loungesofaen er det perfekte sittemøbelet som gir din uteplass en luksuriøs følelse. Slå deg ned for en liten stund med avkobling, nyt uforglemmelige måltider og sosiale sammenkomster. Med en loungesofa skaper du enkelt en harmonisk atmosfære til din uteplass som gjør det ekstra herlig å nyte for fult av utendørssesongen. Finn din favoritt hos oss på Chilli. Vi har lave fraktkostnader med levering til hjemmet.

 

Loungesofa – komfortable sittemøbler til den kresne

Loungesofa er stilrene, fine, herlig og bekvemme å synke ned i. Takket være sitt tidløse og elegante design kan de med fordel kombineres og matches i det uendelige, noe som gjør en loungesofa til et veldig klokt valg som kan forgylle uteplassen din i mange år. Våre loungesofaer er laget av kvalitativ og slitesterk kunstrotting med lang holdbarhet, og materialer er dessuten lettstelt og krever veldig lite vedlikehold. Nå for tiden er hagemøbler i kunstrotting vanskelig å skille fra møbler i ekte rotting. Med sitt eksklusive utseende og holdbart materiale er  kunstrottingmøbler veldig populære. Kunstrotting er et plastmateriale som tåler sterk UV-stråling samtidig som det er vannavstøtende. En loungesofa i kunstrotting er enkel å holde i bra hold gjennom å bare tørke av med varmt vann. Ved dyptgående søl kan man også bruke et mildt rengjøringsmiddel. Forlenge livslengden på lougesofaen din ytterligere gjennom å bruke møbelbeskyttelse. Oppbevarer du også putene i en fin og praktisk puteboks så du slipper unødvendig slitasje og holder hele loungesofa ren og fresh gjennom sesongen og i mange år fremover! 


Loungesofa i ulike stiler

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av skjønne loungesofaer med innbydende design og høy komfort. Vi tilbyr en variasjon av stiler, modeller og størrelser til alle behov og anledninger. Vi har alt fra mindre loungesofaer i klassisk stil, til praktfulle loungesofaer med mange sitteplasser. Slå deg ned og nyt en kopp te og en bra bok i fred og ro, eller la loungesofaen bli den perfekte samlingsplassen for hele familien og alle vennene dine. Bygg din egne personlige oase med loungesoffaer i forskjellige modeller og stiler. Hos oss finner du loungesofaer i rette eller buede former, også hjørnemodeller. Velg mellom farger som grå, svart, natur og melert kunstrotting. 

 

Kompletter med andre hagemøbler

La din uteplass bli et ekstra rom under årets varmere måneder. Gjennom å kombinere din loungesofa med andre hagemøbler kan du skape et veldig avslappende og bekvem miljø, der ute blir det nye inne. Pass på å utforsk vårt brede utvalg av loungemøbler og bygg sammen din helt unike loungegruppe, eller velg noen av våre komplette loungegrupper. Forhøy den avslappende atmosfæren ytterligere og fyll din loungesofa med herlige puter og pledd. Hos oss finner du også andre hagemøbler for et komplett uterom som for eksempel utelenestoler, spisegrupper, parasoller og mye mer. Når du har bestemt deg kan du i fred og ro klikke hjem dine nye møbler og få dem levert til hjemmet.