Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Utesofa

Hagesofa & hagebenk

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter

Populære filtreringer

På Chilli finnes det en hel del hagesofaer og hagebenker å bestille hjem! En hagesofa på uteplassen bidrar med sjarm og karakter, og uteplassen får nesten et litt romantisk uttrykk. Plasser benken ved siden av fasaden eller under et tre, og du har en perfekt sitteplass til sommerens alle kaffepauser. Vi har hagesofaer i mange ulike størrelser, stiler og former på Chilli, slik at du skal kunne finne den som passer deg og din uteplass best. Bestill din hagesofa online på Chilli i dag og få den levert hjem til døren!

På Chilli finnes det mange lekre hagemøbler å velge mellom. Leter du etter en god sitteplass til hagen, altanen, balkongen eller hagestuen, så kan du velge mellom ulike utestoler/hagestoler og utebenker som en hagebenk, hagesofa, kurvstol eller hvorfor ikke en hammock? Planlegg og innred din uteplass etter plass og smak. Når du kjøper en hagestol eller hagesofa kan vi anbefale at du også tar en kikk på våre puter. Vi har puter som passer de aller fleste av våre hagesofaer. Kjøp en pute med mønster eller i en herlig farge, eller velg en mer nøktern variant, for å gjøre dine hagemøbler litt mer personlige. Med en pute til din utendørssofa blir hagelivet umiddelbart litt herligere og hagen føles enda koseligere. 

Velg blant hagesofaer av ulike materialer og størrelser, og ta samtidig en titt på vårt utvalg av hagebord. Gjør hagen din til sommerens høydepunkt og plasser dine hagemøbler under en parasoll eller en paviljong slik at kan du tilbringe hvert eneste sommersekund utendørs. 

Husk at Chilli leverer varene helt til ytterdøren din! Bestill dine hagemøbler på Chilli og du kan nyte sommeren på best mulig måte.