Hopp over overskriften og gå videre.

Wow - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: DEAL300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Hagesofa & hagebenk

Hagebenk i tre

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter

Populære filtreringer

En hagebenk i tre gir en naturlig og rustikk følelse til ditt utendørsmiljø. Med en hagesofa i tre, kan du nyte solen og naturen på en bekvem og stilfull måte. Vårt sortiment inneholder et bredt utvalg av utesofaer i ulike treslag og stiler, slik at du kan finne en som passer din personlige stil og behov. Uansett om du foretrekker et moderne eller tradisjonelt design, finnes det en trebenk som passer deg.

Hva er fordelene med en trebenk ute?

Tre er et naturlig og holdbart materiale, som gir en lun og inviterende følelse til din hage eller uteplass. Hagebenker i tre er også svært slitesterke, og kan holde i mange år med rett vedlikehold. Dessuten får tre en vakker patina med tiden, som gir din utesofa en unik og personlig touch.

Hvilke treslag finnes det å velge mellom på trebenk ute?

Vårt sortiment av utesofaer i tre inkluderer flere ulike tresorter, som teak og furu. Begge disse treslagene er kjent for å være holdbare og værbestandige, som gjør dem ideelle for utendørsbruk. Teak er spesielt populær på grunn av den høye kvaliteten og vakre patina.

Hvordan tar man vare på en hagebenk i tre?

For at din utesofa i tre skal holde lenge, er det viktig at du tar vare på den på rett måte. Den beste måten å vedlikeholde din hagesofa i tre, er å rengjøre den regelmessig med en myk børste og en mild såpeblanding. Du kan også bruke en treolje for å beskytte treet, og forhindre at det tørker ut eller sprekker. Oppbevar din hagesofa i tre under vinteren for å beskytte den fra frost og kulde.