Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Utesofa

Hengesofa ute

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

Hva får du om du kombinerer en hagesofa med en hammock og hengekøye? Svaret er en hengesofa – og det er drømmen om det perfekte utemøbelet som har blitt sann. Det er lett å forestille seg selv tilbringe en herlig sommerdag (eller kveld) på verandaen i en hengesofa med noe godt å drikke. Det er heller ikke helt feil å ha en hengesofa plassert i hagestuen der du kan sitte og gynge, og titte ut over hagen. På Chilli har vi et sortiment av gyngesofaer for deg som vil nyte livet i fred og ro.

 

Hengesofaer til alle uteplasser

Blant våre hengesofaer finner du også hengestoler. Det er et perfekt sted for en avslappende stund i solen. Man skulle kunne si at hengestolen er en kombinasjon av en hammock og en gyngestol, og det kan jo knapt bli bedre. Har du dessuten begrenset plass på uteplassen din eller i hagen, er en hengestol perfekt!

De fleste av våre hagemøbler er laget av (nesten) vedlikeholdsfrie materialer. Blant våre hengesofaer, gyngesofaer og hengestoler er kunstrotting et vanlig materiale. Kunstrotting er et meget godt og holdbart materiale som dessuten har høy bestandighet mot kulde og varme. Det betyr at du kan ha dine hagemøbler ute hele året.

På Chilli finner du en hel masse inspirasjon til hage, altan, veranda eller balkong bare ved å bla deg gjennom vårt sortiment. Leter du etter gode hagemøbler, har du med andre ord kommet helt rett. Det eneste du behøver å gjøre er å tenke over hvor du helst vil henge i sommer og deretter klikke hjem møblene. Vi tar hånd om resten og leverer dine hagemøbler helt hjem til deg.