Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: SAVE300

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Balkongmøbler

Balkongsofa

18 stk produkter
Viser 18 av 18 produkter

En balkong kan være det perfekte stedet å slappe av og nyte en kopp kaffe eller en god bok. Men for å skape den ultimate avslapningsplassen trenger du komfortable møbler, og det er der balkongsofaer kommer inn i bildet. Med en balkongsofa kan du nyte frisk luft og solskinn uten å forlate hjemmet ditt. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av balkongsofaer i ulike størrelser, stiler og materialer, slik at du kan finne det perfekte møbelet for balkongen din. Så ta tak i en kopp te og sett deg ned på din nye balkongsofa for å nyte din egen lille oase i byen.

Hvilken balkongsofa passer min lille balkong?

Bare fordi du har en liten balkong betyr ikke det at du ikke vil kunne sitte der og nyte kvelds- eller morgensolen. Velg da en liten balkongsofa fra oss som gjør at du kan sitte komfortabelt på balkongen i alle fall. Her hos oss på Chilli finner du flere ulike varianter av små sofaer å ha på balkongen din. En hjørnesofa kan passe bedre til den mindre balkongen. Vi forstår at det kan være vanskelig med balkongmøbler når du har begrenset plass. Men vi på Chilli har med sikkerhet noe som passer hjemme hos deg.

Hvilken type balkongsofaer tilbyr Chilli?

Vi tilbyr deg et bredt utvalg av ulike typer sofaer for balkongen. De kommer i ulike utforminger samt materialer og størrelser. Vi har billige balkongsofaer for deg i rotting og ulike tretyper, som vår populære pallsofa. En del av våre balkongsofaer har også polstrede puter.

Kan jeg kjøpe loungemøbler til min balkong hos dere?

Absolutt. Hos oss kan du kjøpe både loungesofa til balkongen din, men også en loungestol hvis det skulle passe deg bedre. En stol til balkongen gir deg mer plass til andre ting.

Hvordan tar jeg vare på min balkongsofa?

Det avhenger litt av hva slags type sofa du velger til balkongen din. Balkongsofaer i tre kan du trenge å olje inn fra tid til annen for å holde seg fine og friske sesong etter sesong. Mens de i rotting ikke krever særlig mye mer vedlikehold, enn en vask litt nå og da.