Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Balkongmøbler

Balkongbord

20 stk produkter
Viser 20 av 20 produkter

På Chilli har vi en rekke ulike balkongbord å velge mellom. Det er viktig at du gir din balkong gode sommermøbler slik at du kan nyte sommeren og tilværelsen fullt ut. Balkongbord er praktiske og smidige på den måten at de er sammenleggbare og fleksible som betyr at du kan innrede balkongen smart og få en ledig flate til overs. Velg om du vil ha et sammenleggbart bord, et balkongbord hengende på rekkverket eller om du vil ha en variant som påminner mer om et klappbord. Kompletter deretter med et par stoler som du liker og som skaper en flott balkonginnredning.   

Her på Chilli kan du finne utmerkede hagemøbler til din balkong. Planlegg din balkonginnredning og tenk over hva du kan få plass til. Kanskje kan du klemme inn en cafégruppe og balkongsofa eller så passer det kanskje bedre med et fleksibelt og lite balkongbord med matchende, fellbare stoler. Leter du etter et lite balkongbord kan du velge å kjøpe et cafebord eller et smidig og sammenleggbart bord. En fordel med et hengende balkongbord er at bordet ikke tar opp noen gulvplass.

Du kan finne en mengde inspirasjon til balkongen ved å bare scrolle deg gjennom vårt sortiment. Kanskje får du en eller annen idé om hvordan du best kan planlegge og innrede balkongen. Forleng, og nyt sommeren i flotte utemøbler fra Chilli. Og du, vi leverer helt hjem til deg!