Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Hagegruppe

Cafemøbler & cafesett

240 stk produkter
Viser 24 av 240 produkter
1
...
10

Skal du innrede en liten balkong eller uteplass? Da kan cafémøbler være et smart valg for deg. En cafégruppe er hagemøbler som ofte er ryddige og sammenleggbare eller stables og derfor fungerer godt for deg som har et mindre plass der ute. Det finnes selvfølgelig også cafesett med større møbler som tar seg fint ut på den litt romsligere uteplassen. Hos Chilli finner du caféstoler og cafébord i ulike stiler og design, inkludert tre, aluminium, mosaikk og kunstrotting. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg og kjøpe kafésettet ditt billig på nett.

  • Hva bør jeg huske på når jeg kjøper et cafesett?

    Det første du må vurdere når du velger et cafesett er hvor stor eller liten balkong, uteplass eller hage du må finne ut hvor mange cafestoler og -bord du trenger. Når du skal innrede en liten balkong kan det være greit å velge utemøbler eller kafesett med smarte funksjoner, som sammenleggbare bord og stoler. På et lite uteområde kan det være nok med et mindre cafesett med bord og to sammenleggbare caféstoler, og på en større uteplass kan du heller investere i et større cafesett i kunstrotting. En cafégruppe fungerer også godt som et supplement til loungemøbler i en stor hage eller på en terrasse. I tillegg til størrelsen på cafégruppen, må du også tenke på hvilken stil og følelse du er ute etter. Et kafesett i tre gir et tradisjonelt og varmt inntrykk mens fargerike caféstoler og bord i stål kan gi uteplassen en mer vågal og moderne touch.
  • Hvordan tar jeg vare på kafémøblene mine?

    Våre cafémøbler er laget av værbestandige materialer for å tåle utemiljø og tåle både sol og regn. De fleste cafsett holder seg hyggelige lenge hvis du tar vare på dem. Cafémøbler i stål, mosaikk og akasietre er enkle å rengjøre med en fuktig klut. Caféstoler og cafébord i tre kan trenge litt ekstra stell. Sand og olje tremøblene dine for å forlenge cafégruppens levetid. Husk også å oppbevare cafésettet innendørs i for eksempel garasje eller lager om vinteren. Du kan også dekke møblene med møbeltrekk dersom du ikke har mulighet til å oppbevare cafémøblene innendørs.
  • Kan jeg kjøpe flere stoler til min cafégruppe?

    Du kan legge til flere caféstoler hvis dine behov eller betingelser endres. Bland ulike materialer og stiler for en koselig følelse eller kjøp en annen cafégruppe i samme design for å gi terrassen eller balkongen din et mer enhetlig inntrykk.