categoryTopBlock
Hagegruppe

Hagegrupper og utegrupper

3 299stk produkter
Kampanje

På Chilli kan du finne komplette utegrupper, hagegrupper og spisegrupper til uteplassen, og til store og små arrangementer i sommer. Vi har et stort sortiment av utemøbler, hagemøbler, balkongmøbler og altanmøbler slik at de aller fleste skal kunne finne det de leter etter til sin uteplass. Velg blant store og små spisegrupper til å ha utendørs, spisegrupper med klappstoler, posisjonsstoler eller lenestoler, runde matbord eller klassiske. Settene, og dermed mulighetene er mange – ta en titt på Chillis hagemøbler i dag! 

Blant Chillis komplette utegrupper, hagegrupper og spisegrupper til utendørsbruk finnes det en mengde ulike kombinasjoner. Har du en stor familie eller planlegger du å tilbringe dine sommerkvelder med alle dine venner, da finnes det mange spisegrupper som innbyr til store selskap. Vi har også et utvalg av små hagegrupper, for deg med en mindre uteplass eller for deg som helst holder skålen med jordbær for deg selv. Når du kjøper en komplett spisegruppe behøver du ikke tenke på hvilke stoler og bord som passer sammen, det har vi allerede tenkt ut for deg. Det du derimot kan tenke på er om det er noe du behøver komplettere dine sommermøbler med. Et møbeltrekk er for eksempel en billig forsikring for dine utemøbler, som du kan legger over utemøblene når de ikke brukes. En parasoll og et par puter til utemøblene dine kan også forhøye opplevelsen av dine stunder utendørs i sommer. Beskytt deg fra solens sterkeste stråler under en parasoll og len deg tilbake i en behagelig stol med myke puter.

Velg blant komplette hage- og spisegrupper av ulike materialer, avhengig av hva du syns er lekkert og hva du jakter etter i sommer. Noen hagemøbler behøver nemlig mer vedlikehold enn andre, en faktor som du kanskje bør ha i baktankene når du velger dine utendørsmøbler.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje