Hopp over overskriften og gå videre.

Nå er de her! Vårens nyheter til uteplassen!

Hagegruppe

Hagegrupper og utegrupper

2416 stk produkter
Viser 24 av 2416 produkter
1
...
101

Populære filtreringer

Hos Chilli finner du en komplett spisegruppe som passer til alle uteplasser. Uansett hvor mange dere er, finner dere en matgruppe som passer for både store og små arrangementer. Velkommen til å utforske Chillis brede utvalg!

  • Hvordan tar jeg vare på spisegruppen min?

    Vi anbefaler alltid at du tar inn hagemøblene i løpet av vinteren. Hvis du ikke har mulighet til dette, fungerer det utmerket å legge presenning over spisegruppen. Da holder det seg fint til neste sesong.
  • Hvilken komplett spisegruppe skal jeg velge?

    Velg en spisegruppe som passer for antall personer som skal bruke den, pluss noen flere. Hos Chilli finner du alt fra en spisegruppe med 6 stoler til en liten spisegruppe for utendørs bruk. Det er også greit å velge spisegruppe ut fra størrelsen på hagen din, du ønsker at spisegruppen skal passe.
  • Hvilken form skal jeg ha på spisegruppen min?

    Formen avhenger av hvor mye plass du må bruke. En rund spiseplass for utendørs bruk fungerer for mange rom, de gjør seg perfekte på terrassen. En rektangulær spisegruppe som hagemøbler passer de fleste. Har du en stor familie eller ønsker å tilbringe de fleste sommerkveldene med venner, finner du spisegrupper som fungerer for større selskap.