Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Hagemøbler & utemiljø

Balkong & terrasse

1119 stk produkter
Viser 24 av 1119 produkter
1
...
47

Velkommen til Chillis utvalg av møbler og tilbehør for balkong og terrasse! Her finner du alt du trenger for å skape et hyggelig og herlig utendørsområde, enten du har en liten balkong eller en stor terrasse. Vi tilbyr alt fra praktiske og plassbesparende hagemøbler til stilsikre og komfortable loungemøbler for herlige sommerkvelder. Vårt utvalg inkluderer også en rekke tilbehør som parasoller, sitteputer og puter for ekstra komfort. Hos oss på Chilli finner du det meste for å skape ditt perfekte balkong- eller terrassemiljø.

Hvilken type innredning passer best for en liten balkong?

For en liten balkong kan det være praktisk og penest å velge praktiske og plassbesparende møbler, som sammenleggbare stoler og bord eller en sittebenk med oppbevaring. En mindre loungesofa eller en hengekøye kan også være et komfortabelt alternativ som tar minimalt med plass.

Kan jeg bruke utemøblene mine på terrassen året rundt?

Det er generelt anbefalt å lagre hagemøblene i vintermånedene for å forlenge deres levetid. Hvis du vil bruke hagemøblene dine om vinteren, er det viktig å beskytte dem mot vær og vind, samt å regelmessig rengjøre og behandle dem med egnede produkter.

Hvilket materiale er best for utemøbler på balkong og terrasse?

Det avhenger av personlige preferanser og hvilken type miljø møblene vil bli brukt i. Tremøbler gir en rustikk og naturlig følelse, mens metall og aluminium gir en mer moderne og minimalistisk stil. Rotting og andre kunstrottingmaterialer er enkle å vedlikeholde og egner seg godt til utendørsbruk, mens plastmøbler er et mer budsjettvennlig alternativ.