Hopp over overskriften og gå videre.

Ferietider - shoppe til hjemmet og uteplassen!

Kategorier

Balkong & terrasse

Balkongmøbler & cafémøbler

392 stk produkter
Viser 24 av 392 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Cafémøbler er ikke bare til caféer, de passer like bra som balkongmøbler eller på uteplassen. Cafemøbler og balkongmøbler er ikke bare elegante og stilige, de er også svært robuste, stabile og bekvemme. De gjør at en balkong eller uteplass umiddelbart ser litt finere og mer innbydende ut. Cafémøbler og balkongmøbler passer like godt på balkongen som ute i hagen, og her finnes en mengde ulike utførelser – fra enkle stoler til prisgunstige sofaer for flere personer med tilhørende cafébord.

Balkongmøbler og cafémøbler gjør at du kan nyte sommeren og våren litt ekstra. Spis frokosten din i hagemøbler på din balkong utendørs når solen begynner å varme, eller nyt sommerkvelden og del en dessert med noen du er glad i. Hva du enn er ute etter når det kommer til utemøbler til din hage, balkong eller uteplass (eller til din café) så kan du finne et fint utvalg blant Chillis balkongmøbler og cafémøbler. Møbler som gjør at du kan få mer ut av sommeren, små som store øyeblikk. 

I vårt store sortiment av nettere utemøbler finner du:   

  • cafésett
  • balkonggruppe 
  • sofa balkong
  • cafebord
  • cafestoler

Kompletter, med fordel, din hagegruppe med en parasoll som kan beskytte deg fra solens sterke stråler, eller sommerregn – så kan du nyte dine nye møbler enda lengre. Bestill dine utemøbler, enkelt og smidig, online i vår nettbutikk. Vi leverer møblene hjem til deg og tilbyr nå også bærehjelp som tilleggstjeneste!