Hopp over overskriften og gå videre.

Cyber Week - opptil 60% rabatt!

Viser 14 av 14 produkter

På Chilli kan du finne mange produkter til vedlikehold av hagemøbler! Når våren nærmer seg er det på tide å begynne å plukke fram utemøblene eller starte med å tenke over hvilke hagemøbler man vil ha på uteplassen. Uansett om du har nye eller gamle hagemøbler, så er det også viktig å også ha tenkt over vedlikeholdet av møblene, slik at de holder seg lekre til sommeren og alle kommende somre. Møblene holder seg fine lengre om de tas godt vare på, selv om møblene stort sett er vedlikeholdsfrie, kan det for eksempel et godt rengjøringsmiddel være en god idé. Ta en titt på Chillis utvalg av vedlikehold til hagemøbler og bestill hjem dine mirakelmiddel allerede i dag! 

Vi nordboere har alltid likt å ha tremøbler på våre uteplasser. Tremøbler gjør seg godt i våre hager og utendørsmiljøer og de knytter på en måte an til naturen rundt omkring oss. Tre er et levende materiale som passer fint på uteplassen. Avhengig av hvilket treslag dine hagemøbler er laget av behøver de ulike typer av vedlikehold. 

Hagemøbler av kunstrotting er også et stadig mer vanlig syn i våre nordiske hager og hjem. Møbler av kunstrotting er ikke bare meget behagelige, men er også hyggelig å se på. En annen fordel med utemøbler av kunstrotting er at de krever minimalt med vedlikehold. De tåler vær og vind uten å ta noe særlig skade. Du kan godt rengjøre dine kunstrottingmøbler regelmessig slik at de holder seg flotte hele sesongen, og enda flere sesonger fremover. 

Utover de mest vanlige materialene til hagemøbler, har vi uteemøbler av plast, aluminium og textilene. For vedlikeholdsråd til de ulike materialene anbefaler vi at du tar en titt på vår kategori “Materiale” her under hagemøbler.

På Chilli kan du finne vedlikehold til dine hagemøbler som enten holder dine møbler flotte eller forbedrer fargen. I vårt utvalg av vedlikehold finner du:

  • Kunstrotting Conditioner
  • Plastbehandling
  • Forbedringsfarge til hvit lasur, honning, mahogni og valnøtt
  • Tekstilbeskyttelse
  • Trebeskyttelse og vedlikehold
  • Anti-sopp spray
  • Krystallspray