Hopp over overskriften og gå videre.
Hagemøbler & utemiljø

Hagebord og utebord til alle uteplasser

891 stk produkter
Viser 24 av 891 produkter
1
...
38

Populære filtreringer

For å kunne nyte din uteplass, altan eller hage fullt ut, er et utebord eller hagebord en viktig ingrediens. Vi på Chilli tilbyr derfor en stor mengde forskjellige utebord og hagebord i ulike stiler, former og størrelser for at du skal kunne finne noe som passer akkurat deg og din uteplass. Her kan du finne alt fra små, runde cafébord passende til sommerkosen på balkongen til store, romslige hagebord som hele familien og alle middagsgjester kan samles rundt. 

Hagebord og utebord til alle anledninger

Uansett hvilken type utebord eller hagebord, rundt eller ikke, du er ute etter så er sjansen stor at du kan finne det her. Våre utendørsbord finnes i en mengde ulike utførelser og materialer  kunstrotting, tre, plast, aluminium og mange flere. Et hagebord av tre eller et hagebord i aluminium er med andre ord bare noen av mange valgene du står ovenfor. Det gjør samtidig at du enkelt kan finne et bord som matcher dine øvrige hagemøbler, og som gjør at uteplassen din blir det selvfølgelige samlingspunktet i sommer. Det blir det bordet der du nyter lange frokoster i sommervarmen, grillkvelder i solnedgangen og der du dekker på med kaffe, boller, saft og jordbær ved diverse spontanbesøk! 

Vi har en smart funksjon på vår hjemmeside der du enkelt kan finne det du leter etter, om du for eksempel allerede vet hvilken type av materiale du vil at ditt hagebord skal være laget av. Filtrer bare treffene etter prisklasse, materiale, farge eller stil så finner du det leter etter raskere.