Hopp over overskriften og gå videre.
Hagebord

Loungebord & Sofabord utendørs

72 stk produkter
Viser 24 av 72 produkter
1
...
3

Kompletter din sofagruppe med et utendørs sofabord! Når sommeren kommer vil vi tilbringe så mye tid utendørs som bare mulig, og vi flytter sofakosen ut. Da er et sofabord til utendørsbruk en nødvendighet. På Chilli har vi et stort utvalg av hagemøbler for at du skal kunne nyte sommeren så mye som mulig. Med et sofabord gjør du din uteplass hel. Forskjellen mellom sofabordet ute og stuebordet du har inne er at du bytter ut fjernkontrollen med noe kaldt å drikke og litt hyggelig selskap, så vil du oppdage at sommerkveldene blir enda mer koselige og avslappende.

Sofabord til din uteplass

Tenker du på å innrede din balkong, veranda, altan, hage eller hagestue? Da har du kommet rett! På Chilli selger vi billige hagemøbler på nett, uten å kompromisse med stil og kvalitet. Her kan du finne utemøbler, altanmøbler og balkongmøbler som fullender din uteplass. I løpet av de seneste årene har loungemøbler blitt umåtelig populære på uteplassen, og det er jo ikke så rart? Her får du avslapping de luxe! Det er som en sofagruppe, bare utendørs, der du kan nyte og strekke ut mens solen varmer. Ingen sofagruppe er komplett uten et sofabord, og uteplassen er intet unntak. Et sofabord kan også brukes som et utmerket avlastningsbord på uteplassen ved siden av solstolen din. Velg og vrak blant våre sofabord til terrassen og velg det som passer din stil og dine behov best.  
 

Ta også en titt på Chillis utvalg av:

  • Avlastningsbord utendørs
  • Barbord utendørs
  • Brettbord utendørs
Disse møblene kan også fungere som sofabord. Har du for eksempel en mindre uteplass eller balkong, blir det kanskje det vanskelig å få inn en hel sofa- eller loungegruppe, og da kan et sofabord og en lenestol ute fungere minst like godt.

Vi har et stort utvalg av loungemøbler som hjelper deg å ta vare på sommeren på beste mulige måte. I en loungegruppe med tilhørende loungebord kan du skape samme avslappende følelse utendørs som i stuen din. Kompletter din utendørsgruppe med et loungebord til alle velsmakende snacks som kan være hyggelige å ha i nærheten på uteplassen. Her kan du tilbringe solfulle dager og invitere venner på sommerlige selskaper. 

De fleste av våre loungebord er produsert i kunstrotting, et lettstelt materiale som dessuten ser luksuriøst og smakfullt ut. Hagemøbler i kunstrotting er slitesterke og står imot sterk sol og hardt regn, som gjør at møblene passer utmerket i vårt nordiske klima. Mange av våre bord har også en topplate i herdet glass for at du enkelt skal kunne holde ditt bord rent og pent.Scroll deg gjennom Chillis sortiment av hagemøbler og samle inspirasjon til hvordan du kan innrede din uteplass eller terrasse. Klikk senere hjem det som faller i smak. Vi leverer hele veien hjem til deg!