Hopp over overskriften og gå videre.
Hagebord

Piknikbord

57 stk produkter
Viser 24 av 57 produkter
1
...
3

Med et piknikbord fra Chilli skaper du et trendy og hyggelig utendørsmiljø. Piknikbord, benksett eller piknikbenk er en plass der flere personer kan nyte et godt måltid eller en kaffe sammen. Våre piknikbord er perfekte til å bruke utendørs, uansett om det er i hagen eller i parken. Velkommen til å utforske vårt store utvalg av piknikbord billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilket piknikbord skal jeg velge?

    Hvilke piknikbord du velger kommer an på hva du er ute etter. Skal det være et bord du kan ta med deg eller et som du skal ha stående i hagen? Kanskje det til å med er et piknikbord til barn som du er på utkikk etter? Hos Chilli finner du et bredt utvalg av forskjellige piknikbord som passer alle.
  • Hvilken modeller på piknikbord tilbyr Chilli?

    Chilli tilbyr et stort sortiment av forskjellige piknikbord. Vi har piknikbord med ryggstøtte, rundt piknikbord, små piknikbord og mange flere. Du finner også piknikbord i forskjellige materialer, for eksempel tre eller bambus.
  • Hvordan vedlikeholder jeg piknikbordet mitt?

    Velger du et piknikbord av tre kan det være det trenger litt ekstra omtanke. Det er alltid bra å olje inn piknikbordet ditt så holder det seg fint mye lenger. Husk også på å sette det inn over vinteren og sjekk at alle skruer sitter skikkelig fast. Ved å gjøre disse to tingene kommer du til å ha et piknikbord med en lang livstid.