Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Hagebord

Spisebord ute

612 stk produkter
Viser 24 av 612 produkter
1
...
26

Populære filtreringer

Tenk på sommerens høydepunkter og tenk over om det finnes noen av dem som ikke inkluderer hyggelig samvær rundt ditt spisebord utendørs. Ikke så mange eller hva? For er ikke noen av sommerens fremste høydepunkter de herlige måltidene utendørs, selskap og felleskap? På Chilli finner du mengder av spisebord og hagebord til uteplassen i ulike størrelser, materialer og stiler for at du skal kunne finne et som passer deg og din uteplass best. Nyt sommerens lange dager til fulle og bestill ditt spisebord utendørs på Chilli i dag. 

Hagebord og spisebord til utendørsbruk i ulike former og stiler

På Chilli kan du finne store og små spisebord, vi har også runde og sammenleggbare bord tilpasset til uteplassen. Har du en mindre uteplass eller en balkong kan vi også tipse deg om å ta en titt på våre balkongbord eller cafébord. Hvordan du innreder altanen, uteplassen, hagen eller hagestuen gjør du best ved å velge et spisebord som innbyr til hyggelige stunder. Kompletter ditt spisebord utendørs med spisestoler og få en herlig spisegruppe å kunne samle din familie og dine venner rundt. Kompletter din spisegruppe med en parasoll eller et solseil slik at du kan forlenge sommeren et hakk. Under parasollen eller solseilet kan du beskytte deg fra solen eller sommerregnet, og du slipper å trekke inn på grunn av været. 

Bestill ditt spisebord til uteplassen på Chilli i dag og nyt alle dagene i sommer på best tenkbare måte. Vi leverer varene helt hjem til deg!