Hopp over overskriften og gå videre.
Hagebord

Barbord utendørs

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Hos oss på Chilli finner du et stort utvalg av trendy og billige barbord. De finnes i ulike materialer som for eksempel tre, aintwood og aluminium. Nyt en herligere og lengre sommer med et smakfullt barbord til utendørsbruk. Barbordene finnes i svart eller hvitt, og gir din balkong, altan, veranda, terrasse eller hage et moderne og stilfullt utseende. Smykk barbordet ditt med fargerike detaljer eller bruk det som et avlastningsbord når du har gjester på besøk. Kompletter uteplassen din med et barbord og match det med din innredningsstil. Gjør det til ditt nye favorittsted å nyte hele sommerhalvåret på. 

Løft terrassen med et barbord fra Chilli

Når sommeren er her blir uteplassen forvandlet til en planterik oase smykket med detaljer i form av puter, pledd og hyggelig belysning. Med små midler skaper du et behagelig sted der du kan kose deg og slappe av hele sommeren. Våre barbord beregnet til utendørsbruk er både praktiske og fine. Designet er både smakfullt og stilrent, som gjør det enkelt for deg å kombinere din egen innredningsstil med våre barbord.
 
De svarte bordene har en klassisk utforming, og er perfekte å dekorere med for eksempel grønne planter. Å pynte med grønt er en enkel måte å bryte av det svarte. Still opp vakre glassflasker med valgfri drikke på barbordet eller bruk det som et avlastningsbord der du eksempelvis kan plassere mat, fat eller tallerkener for å skape mer plass på din uteplass.
 
Våre hvite barbord til utendørsbruk er fine å matche med innredningsdetaljer i naturtoner, og kan for eksempel bli pyntet med lykter, lysestaker og bøker. De er tilgjengelige i ulike størrelser og fungerer helt utmerket på uteplassen din, uansett om det er en terrasse, veranda, balkong, altan eller hage. Det er en perfekt måte å komplettere uteplatsen på. Hagemøbler med et sammenhengende tema skaper en rød tråd og gir et enhetlig utseende på din uteplass og i din innredning.
 
Innred uteplassen din med trendy og rimelige barbord fra Chilli. Bestill et barbord på nettet allerede i dag!