Hopp over overskriften og gå videre.
Hagebord

Sidebord utendørs

51 stk produkter
Viser 24 av 51 produkter
1
...
3

Hos Chilli finner du et nøye utvalgt sortiment av praktiske og stilige sidebord for utendørsbruk. Vårt utvalg er nøye utvalgt for å garantere høy kvalitet og lang holdbarhet. Vi tilbyr sidebord i ulike materialer som teak, akasie og metall, slik at du kan finne et bord som passer din stil og behov, og som kan forvandle uteplassen din til et koselig og praktisk utendørsmiljø. Alle våre sidebord er designet med høy kvalitet og holdbarhet i tankene, slik at de kan tåle alle typer vær og bruk. På Chilli er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg å finne det perfekte sidebordet for uteplassen din. Hos Chilli finner du alltid høykvalitets sidebord for utendørsbruk til en rimelig pris. Utforsk vårt utvalg i dag og oppdag det perfekte sidebordet for uteplassen din!

Hvilke materialer er de utendørs sidebordene laget av?

Vi tilbyr sidebord for utendørsbruk i en rekke ulike materialer, inkludert teak, akasie og metall. Velg det materialet som passer din stil og som vil vare lenge med riktig pleie og vedlikehold.

Hvilke størrelser av utendørs sidebord tilbyr Chilli?

Dimensjonene varierer avhengig av modellen. Se på produktbeskrivelsen for å finne de nøyaktige dimensjonene for hvert utendørs sidebord.

Er sidebordene enkle å montere?

Ja, de fleste av våre sidebord er enkle å montere og kommer med detaljerte instruksjoner og alt du trenger for å montere dem raskt og enkelt.

Kan jeg bruke mitt utendørs sidebord innendørs?

Ja, de fleste av våre utendørs sidebord kan også brukes innendørs. Husk at de er designet for utendørsbruk og kan ha et annet utseende eller følelse enn innendørsbord. Hvis du blir lei av å ha sidebordet ditt innendørs, kan du alltid flytte det utendørs og få en ny anvendelse for ditt utendørs sidebord. Bra for miljøet og for lommeboken!