Hopp over overskriften og gå videre.

Til deg - 300 kr ekstra rabatt på alt!* Oppgi kode: 300OFF

Opphører om:

*Gjelder når du handler for minst 4 000 kr. 

Hagebord

Cafébord

125 stk produkter
Viser 24 av 125 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Et cafébord passer utmerket på en mindre uteplass, som for eksempel på balkongen eller på fremsiden av huset. Cafébord er små og det er bordets fremste fordel. De får en selvskreven plass på en balkong eller mindre uteplass og blir et hyggelig sted til å samles rundt ved ettermiddagskaffen. Mange av våre cafémøbler er fellbare som også gjør at de er enkle å flytte på. Kompletter med en caféstol eller to, eller slå til med en hel cafégruppe og du får en uteplass med meget lekre hagemøbler. 

Cafébord for hyggelige små stunder

På Chilli finnes det en hel del cafébord å velge mellom. Vi har cafébord, cafestoler og cafémøbler av flere ulike materialer og former slik at du kan finne de møblene som passer din balkong eller uteplass best. Vi har eksempelvis utebord av støpejern, tre, kunstrotting eller aluminium der hvert materiale har sin sjarm. Ved et cafébord kan du nyte de hyggelige små stundene i sommer. Slå deg ned i solen med en skål jordbær. Inviter en venn på en kopp kaffe i hagen eller tilbring hele morgenen med spennende lesestoff. Kjøp ditt cafébord på Chilli i dag og din sommer blir full av små verdifulle og forgyllende øyeblikk.   

Cafébord har mange bruksområder. Cafébord passer utmerket der plassen er begrenset, med et fellbart cafébord som ytterligere et alternativ, slik at man kan nyte en frokost eller kaffepause i sommersolens skinn. Cafébord er også en meget hyggelig måte å kunne nyte hagen sin på når sommersolen skinner. At de er så pass små gjør også at de er enkle å flytte på slik at man alltid kan sitte i solskinn – eller i den svale skyggen om man heller vil det.