Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Hagebord

Plantebord

12 stk produkter
Viser 12 av 12 produkter

Et kjært barn har mange navn, plantebenk, plantebord, dyrkningsbord eller dyrkningsbenk. Uansett hvilket navn du foretrekker, vil du finne flere praktiske plantebord hos oss på Chilli. En plantebenk kan være et fantastisk og praktisk møbel i hagen eller på balkongen din. Et plantebord gir en behagelig høyde å jobbe på, noe som gjør det lettere å plante, ta vare på og høste plantene dine. Det er også et førsteklasses møbel som lar deg organisere og holde hageverktøy og plantetilbehør på ett sted. Så uansett om du er en erfaren gartner eller en nybegynner, kan en plantebenk være den perfekte investeringen for hageinteressen din.

Hva er en plantebenk?

En plantebenk, også kjent som en dyrkningsbord eller plantebord, er et solid bord som brukes til å plante, sette og dyrke blomster, planter og grønnsaker. Plantebordet kan være laget av forskjellige typer materialer, som tre, metall eller plast, og kommer i ulike modeller og høyder for å passe til ulike hageinteressertes behov.

Hva er fordelene med en dyrkningsbenk?

En dyrkningsbenk gir en behagelig høyde å jobbe med, noe som reduserer belastningen på rygg og knær. Det gir også en organisert plass å dyrke plantene dine og kan forbedre produktiviteten ved å øke tilgjengeligheten og redusere behovet for å bøye seg eller knele på bakken. Dyrkningsbenker kan også være estetisk tiltalende og fungere som en dekorativ funksjon i hagen eller på balkongen.

Hva er det beste stedet å plassere en dyrkningsbenk?

Det beste stedet å plassere en dyrkningsbenk er et sted du trives på. Kanskje har du en perfekt plass i hagen der du får litt ly og sol mens du planter dine avlinger. Et plantebord kan også plasseres på en stor nok balkong hvis du ikke har tilgang til en hage. Tenk på å velge et sted som er flatt og stabilt for å unngå at dyrkningsbenken tipper eller synker.