Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Hagebord

Rundt hagebord

142 stk produkter
Viser 24 av 142 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Et rundt utendørsbord eller hagebord er perfekt for middager utendørs og kaffepauser om våren og sommeren. Chillis sortiment av høykvalitets runde hagebord tilbyr både stil og funksjonalitet, noe som gjør dem til en investering for alle som vil nyte utendørs sitteplasser. Et rundt utendørsbord fra Chilli finnes i mange forskjellige størrelser og materialer som du kan velge mellom. Vi har gjort det enkelt for deg å finne et nytt rundt hagebord som passer dine behov og smak. Med et enkelt, men elegant design kan du skape en koselig og avslappende atmosfære i hagen eller uteplassen med et rundt utendørsbord. Bestill et rundt utendørsbord i dag, og nyt sommerens middager og fester utendørs.

Hva er fordelene med et rundt utendørsbord?

Et rundt hagebord er perfekt for sommerens utendørs måltider. Det runde bordet gir en følelse av samhørighet siden alle kan sitte rundt bordet og se og snakke med hverandre. Du finner runde utendørsbord i mange forskjellige materialer, stiler og farger å velge mellom på Chilli, inkludert tre, metall og plast, slik at du kan finne det perfekte bordet som passer dine behov og smak.

Hvordan velger jeg riktig størrelse på et rundt hagebord?

Størrelsen på ditt runde utendørsbord avhenger av antall personer du vil ha sittende rundt bordet, og størrelsen på balkongen, hagen, terrassen eller uteplassen der det runde hagebordet skal stå. Chilli tilbyr runde utendørsbord i flere forskjellige størrelser, for at alle skal kunne finne et rundt utendørsbord som passer for dem.

Kan jeg la et rundt hagebord stå ute i regn og sol?

Ja, våre runde utendørsbord er laget for å tåle regn og sol. Men for å forlenge bordets levetid anbefaler vi at du dekker det når det ikke er i bruk, og at du lagrer det om vinteren et tørt sted som ikke er utsatt for vær og vind.