categoryTopBlock
Hagemøbler

Grill & utekjøkken

198stk produkter

Når du kjøper en grill billig, må du tenke på hva og hvordan du skal bruke grillen. Hvis du bor i en bygård, kan en elektrisk grill være godt å bruke da de ikke oser eller produserer røyk. Har du en stor plass og naboer som ikke blir forstyrra av matos kan en gassgrill eller kullgrill være perfekt for deg. Uansett hvilken type av grill du er på jakt etter finner du den helt sikkert hos oss på Chilli. Velkommen til å utforske vårt store utvalg av luksuriøse griller online.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg velger grill?

Det absolutt viktigste er at du ikke velger en for liten grill. Du vil få plass til alt av mat samtidig. Det er også bra å tenke på hvilken type av grill som passer deg, da det i dag finnes mange ulike varianter. Er det en klassisk kullgrill du er på jakt etter? Eller kanskje en gassgrill sånn at du kan lage mye mat samtidig? Det er heller ikke feil å være den miljøvennlige og velge en elgrill.

Hvordan får man bra glød på grillen?

Det er miljøvennlig å tenne grillen med en elektrisk tenner. La tenneren ligge blant grillkullen eller briketter i ca 10 minutter, da får du en jevn og fin glød. Tipset er også å tenne grillen cirka en halvtime før du skal begynne å grille. Det er først når kullen eller brikettene er dekket med en lysegrå aske du kan begynne å grille.

Hvordan tar jeg vare på grillen min?

Husk at du alltid dekker til grillen din når du ikke bruker den. Da beskytter du den mot alt slags vær. Det er også bra å ha som rutine at man alltid rengjør grillen etter at man har brukt den. Med en god grillbørste kan du enkelt rengjøre grillristen slik at du unngår forkullede rester.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager